Israel idoed Reizen

 

Nieuws

Wij hebben een nieuwe bouwsteen ontwikkeld: Multi organisatie
De bouwsteen Multi organisatie kun je gebruiken, wanneer je binnen GRIP met meerdere verschillende juridische entiteiten als verkoop labels werkt.

Met deze bouwsteen kun je verschillende factuurnummer ranges per verkooplabel definiëren. Met het doel om per verkooplabel aaneengesloten factuurnummers te houden.

Binnen GRIP is het natuurlijk mogelijk om te werken met meerdere verkoop labels. Maar wanneer deze labels ook juridisch verschillende entiteiten zijn, dan stelt de wetgever hier eisen aan. Één van de eisen die is geformuleerd in de wet op de omzetbelasting is dat er bij het maken van een factuur sprake is van een opeenvolgend factuurnummer (Art. 35a).

Tot nu toe was het niet mogelijk om te werken met aparte factuurnummer reeksen per label. Dit betekende dat factuurnummer 1 voor label A zou kunnen zijn, factuurnummer 2 voor label B en vervolgens factuurnummer 3 weer voor label A. Dit resulteert in een gat in de nummering voor juridische entiteit A.

De nieuwe functionaliteit is gekoppeld aan de nieuwe functiegroep ‘Multi organisatie’. Met de nieuwe functionaliteit kun je per label een prefix en volgnummer voor de factuur bepalen.
VvKR Ledendag
Ook 1TIS is op 24 november aanwezig bij de VvKR ledendag.

Er is een marktplaats, waar onze accountmanager Patrick van Vugt de VvKR leden graag meer vertelt over de backoffice software van 1TIS.

Uiteraard kan er op deze dag ook een vervolg demo ingepland worden, om een 'op maat' demo te krijgen.

Speciaal voor de VvKR leden hebben wij een exclusief aanbod, welke op de ledendag ook onder de aandacht wordt gebracht.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief