Overstapservice

Overweeg je om onze software in gebruik te nemen maar werk je momenteel nog met een ander softwarepakket of jouw eigen systeem? Het wisselen van softwarepakket en de bijbehorende procesgang kan complex zijn, maar wij begeleiden je graag bij dit proces. Door samen met jou het overstapproces te doorlopen en voorbereidingen te treffen, laten wij de overgang naar onze software soepel verlopen.

Bij het overstappen naar onze software kunnen de volgende fases doorlopen worden.
Heb je nog aanvullende vragen, neem dan contact met ons op!

Product en proces bepaling

Gezamenlijk zullen we kijken naar jouw producten en processen. Op basis hiervan zullen we de gewenste inrichting van jouw software pakket bepalen. Dit kan op basis van onze standaarden of met een door jou gewenste inrichting.

Planning

Er wordt een reële planning opgesteld voor de verschillende fases van de ingebruikname van onze software. Jouw huidige website en reserveringssysteem hoeven niet gelijktijdig te worden omgezet, dit kan ook stapsgewijs.

Wanneer de voorbereidende werkzaamheden zijn afgerond, wordt er een overgangsdatum vastgesteld. Op deze datum zal de overgang plaatsvinden en kan de nieuwe software in gebruik worden genomen.

Voorbereiding

Tijdens deze fase blijft jouw oude systeem in werking. In onze software worden de diverse producten opgebouwd en wordt de procesgang ingericht. Beide systemen functioneren tijdelijk naast elkaar, waarbij de producten en processen stapsgewijs worden ingericht. Tijdens deze fase wordt ook de website ontwikkeld. Je kunt er desgewenst ook voor kiezen om jouw huidige website te behouden en eventueel in een latere fase ook de website op te leveren.

Migratie

Tijdens deze fase wordt de relevante data vanuit jouw softwarepakket naar onze software gemigreerd. Bijvoorbeeld de klant- en boekingsgegevens worden overgezet, waarbij ook historische data wordt gemigreerd.

In gebruik name

Wanneer de migratie is afgerond, kan de software in gebruik worden genomen. Gezamenlijk controleren we of alle producten en processen ingericht zijn zodat de software probleemloos in gebruik genomen kan worden.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief