Individuele rondreizen

Jouw reisorganisatie biedt compleet verzorgde rondreizen aan met een vast programma. De programma beschrijving is bekend bij de klant. De rondreizen worden opgebouwd uit verschillende onderdelen en vaak is er een vervoerscomponent opgenomen binnen de reis. Je werkt met verschillende accommodaties en leveranciers.

Onze oplossingen

Als individuele rondreizen aanbieder zijn onderstaande onderdelen van belang voor jouw organisatie. Per onderdeel zullen wij onze oplossing toelichten en kan je de hiervoor gebruikte functionaliteit bekijken.

Klantvriendelijke website

Open +

Productcalculatie

Open +

Koppeling financieel pakket

Open +

Margecontrole per boeking

Open +

Automatische signaleringen

Open +

Dossierbeheer

Open +

Online aanvragen of boeken

Open +

Uitgebreide offertes genereren

Open +

Communicatie leverancier vanuit het systeem

Open +

Groepsrondreizen

Jouw reisorganisatie biedt compleet verzorgde groepsrondreizen aan met een vast programma. De rondreizen worden opgebouwd uit verschillende onderdelen en er wordt gewerkt met verschillende accommodaties en leveranciers. Vaak is er ook een vervoerscomponent opgenomen binnen de rondreizen. De klant kent het reisprogramma en heeft de mogelijkheid om voor een upgrade of voor een individuele verlenging te kiezen.

Onze oplossingen

Als groepsrondreizen aanbieder zijn onderstaande onderdelen van belang voor jouw organisatie. Per onderdeel zullen wij onze oplossing toelichten en kan je de hiervoor gebruikte functionaliteit bekijken.

Boekingsstanden per vertrekdatum

Open +

Groepssamenstelling tonen

Open +

Yield management

Open +

Online boekingstool

Open +

Koppeling financieel pakket

Open +

Begeleiders

Open +

Klantvriendelijke website

Open +

Geautomatiseerde reisbescheiden

Open +

Allotmentbeheer

Open +

Managementinformatie

Open +

Individuele verlengingsopties

Open +

Kortingsacties en aanbiedingen

Open +

Case: vertrekkalender Estivant

Met onze klant Estivant hebben wij een vertrekkalender ontwikkeld. In de vertrekkalender van Estivant zie je direct in één overzicht de vertrekdata van alle vakanties. Daarnaast werkt de vertrekkalender als een soort zoekmethode.

onze_klanten_estivant.png
Lees meer +

Maatwerk rondreizen

Jouw organisatie biedt de klant de mogelijkheid om een offerte voor een rondreis op maat aan te vragen. Bij de maatwerk reizen wordt het reisprogramma specifiek afgestemd op de wensen van de klant. De rondreizen kan worden opgebouwd op basis van een voorbeeldreis of op basis van de wensen van de klant. De offerte wordt opgebouwd uit verschillende onderdelen en er wordt gewerkt met verschillende accommodaties en leveranciers.

Onze oplossingen

Als maatwerk rondreizen organisatie zijn onderstaande onderdelen van belang voor uw organisatie. Per onderdeel zullen wij onze oplossing toelichten en kan je de hiervoor gebruikte functionaliteit bekijken.

Automatische signaleringen

Open +

Calculatie & margebewaking

Open +

Koppeling financieel pakket

Open +

Dossierbeheer

Open +

Inspirerende website

Open +

Opbouwen van een maatwerk programma

Open +

Genereren offertes via website

Open +

Rondreizen met bouwstenen

Jouw organisatie biedt de klant de mogelijkheid om een rondreis samen te stellen op basis van bouwstenen. Door verschillende bouwstenen te combineren, kan de reis op de wens van de klant worden afgestemd. Accommodaties kunnen worden gecombineerd met excursies, vervoer en eventuele vluchten. Daarnaast kan de reis worden aangevuld met aanvullende producten of diensten.

Onze oplossingen

Als aanbieder van reizen middels bouwstenen zijn onderstaande onderdelen van belang voor jouw organisatie. Per onderdeel zullen wij onze oplossing toelichten en kan je de hiervoor gebruikte functionaliteit bekijken.

Website waar klanten hun reis met bouwstenen samen kunnen stellen

Open +

Op website samengestelde reis door kunnen laten lopen in het systeem

Open +

Automatische signaleringen

Open +

Automatische afhandeling mogelijk per bouwsteen

Open +

Koppeling financieel pakket

Open +

Mogelijkheid auto of vluchten toe te voegen op basis van de samengestelde reis

Open +

Uitgebreide offerte & programma genereren op basis van de samengestelde reis

Open +

Software voor een aantoonbare voorsprong:

vinkjeEén totaaloplossing

vinkjeGebruiksvriendelijke software

vinkjeContinue ontwikkeling

vinkjeBeste prijs

vinkjeWij kennen jou, jouw markt & jouw klant

vinkjeEen innovatief team

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief