Busrondreizen

Als busrondreis aanbieder heb je gedurende de uitvoer van de reis met verschillende facetten te maken.

Het begint al bij aanvang van de reis, waar de klanten kunnen kiezen voor verschillende opstapplaatsen in Nederland / België. De opstaplocatie met het juiste tijdstip van vertrek, dient iedere individuele klant correct te ontvangen.
Ook de hele planning voor de chauffeurs dient overzichtelijk te zijn middels de chauffeurslijsten. Welke klant stapt waar op, zit op welke stoel en heeft welke opties bijgeboekt.

Indelen

Met onze backoffice software maak je ook een planning van de indeling van de bussen. Vaak is het mogelijk om bij boeken een vaste stoel plaats te reserveren. Welke klant heeft een Comfort Class stoel geboekt en wie bijvoorbeeld een Comfort Class Plus stoel.

Yielden

Stel je hebt een minimum aantal deelnemers voor een reis en deze zijn behaald, met hoeveel deelnemers is het dan commercieel interessant om de reis mee uit te breiden? Het sturen op marge op basis van de groepsgrootte dat kan goed met onze backoffice software. Je maakt voorafgaand een calculatie op basis van een groepsgrootte en hier koppel je staffelprijzen aan.

Reispakketten

Vaak kunnen klanten zich inschrijven voor een busrondreis voor een specifieke datum en is het een vooraf samengestelde reis met een vast programma. Deze reis leg je gemakkelijk eenmalig vast in onze backoffice software, met alle bijbehorende reisbeschrijvingen en iedere individuele klant ontvangt de offerte compleet uitgewerkt met slechts één druk op de knop. Uiteraard compleet voorzien met alle accommodatie beschrijvingen en de beschrijvingen van de activiteiten op locatie.

Reisleiders

Het inplannen van reisleiders per busrondreis en per datum is makkelijk te realiseren en zo krijgt elke reisleider per reis zijn deelnemerslijsten, met alle specifieke gegevens van de individuele deelnemers.
Indien het mogelijk is, dat er bij een reis op basis van de individuele inschrijving een verlenging bij te boeken is, dan dient dit goed vastgelegd te worden. Ook dit is met onze software goed mogelijk.

Boekingsoverzichten

Vaak gaat een busrondreis pas door met een minimum aantal inschrijvingen. Ten behoeve van de voorraad is het van belang, dat er in het systeem opties ingeboekt kunnen worden. Het is mogelijk om opties in ons backoffice systeem te zetten. Op het moment dat de reis definitief doorgaat, zet de je de opties om naar definitieve boekingen.

Aanvullende modules

Met deze bouwsteen kun jij reisonderdelen in een pakket opnemen zodat het pakket in één keer geboekt kan worden. Ook kun je de volgorde en de samenhang van de verschillende reisonderdelen inrichten en de startdatum specifiek definiëren. Pakketten kun je kenmerken meegeven en indelen in categorieën. Je kunt content koppelen en calculaties maken.

Met deze bouwsteen kun jij een voorraad aanmaken en deze koppelen aan een reisonderdeel. Ook kun je alternatieve voorraad als aanvraag of altijd beschikbaar toevoegen en onderhouden. Instellingen als aankomstdagen per arrangement of per dag beschikbaar stellen is mogelijk, alsmede het release onderhoud.

Met deze bouwsteen kun jij contracten vastleggen en koppelen aan leveranciers. Ook kunnen contractprijzen met verschillende prijsstructuren en inkoopprijsregels worden vastgelegd. Het inlezen van contracten vanuit Excel is mogelijk en je kunt de inkoopvaluta per contract registreren.

Met deze bouwsteen kun je prijzen calculeren op basis van inkoop van onderdelen die eventueel over meerdere boekingen worden verdeeld.
Ook kun je de calculatie en realisatie van groepscomponenten inzien.

Met deze bouwsteen kun je eigen overzichten aanmaken van beschikbaarheid en de geboekte aantallen.

Met deze bouwsteen kun jij de begeleiders registreren en hun gegevens onderhouden. Ook kun je begeleiders koppelen aan reisdata. Alle communicatie met de begeleiders wordt hier vastgelegd.

Met deze bouwsteen kun je een set aan reisbescheiden en documenten vastleggen en genereren.
Er zijn verschillende opties mogelijk; je kunt bijvoorbeeld een document versturen als er betaald is of pas iets versturen als de set compleet is.
Er is een mogelijkheid om gegevens op de boeking toe te voegen om de reisbescheiden te genereren. Denk hierbij aan een hotellijst, de vertrektijden van de bus, reserveringsnummers, vluchttijden en bepaalde informatie voor de reisleider.

Met deze bouwsteen kun je grote groepen indelen in diverse hotels of bijvoorbeeld het indelen van bussen op bepaalde routes.
Ook kun je documenten maken op basis van vooraf bepaalde indelingen, zoals bijvoorbeeld de kamerindelingen of buslijsten.
Basispakket
€ 129,- per maand

CRM systeem

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

Meer informatie nodig?

We vertellen je graag meer over het basispakket en de invulling ervan.

Demo aanvragen

Sites & Portalen

Wij bieden ook standaard templates aan voor het beheer van je website en een boeking wizard. de bouwsteen website beheer aan. Hiermee maak je zelf je webpagina's en kun je deze ook beheren.
Wij hebben ook twee templates voor het aanbieden van een klantwebsite. Een mogelijkheid is om een totale template af te nemen. Dan maken wij een realtime boekbare website welke volledig geïntegreerd is met de backoffice.
Of het afnemen van onze wizard template. Hiermee gebruiken we de huidige website met het reisaanbod, maar maken we de reizen realtime boekbaar. Het resultaat is dan een mini-website met je eigen look-and-feel.
Met de bouwsteen portalen krijgen derden toegang tot relevante informatie die specifiek voor hen bestemd is. We hebben diverse portalen, namelijk voor de klant, wederverkopers, leveranciers en begeleiders.

Toon meer informatie

Koppelingen

Wij bieden diverse koppelingen aan, die wij hebben opgezet met andere leveranciers. Koppelingen rondom E-betalingen, autohuur, verzekeringen, CRM applicaties en vlucht leveranciers. Middels deze koppelingen integreren wij de data van andere leveranciers direct aan de backoffice.

Toon meer informatie

Schaalbaarheid

Standaard is het basispakket ingericht met een licentie op basis van 1 gebruiker. Uiteraard is dit op te schalen naar het aantal gebruikers binnen jullie organisatie.

Standaard is het basispakket ingericht met een VPS- type 1. Uiteraard is ook de servercapaciteit op te schalen naar het type server wat voor jullie organisatie wenselijk is.

Toon meer informatie

Klanten die onze Busrondreizen gebruiken

logobak.png
Bak Reizen
Boosten Reizen
Braaf Reizen
Braaf Reizen
dalstra.png
Dalstra reizen
KRAS Busreizen
Maaskant Reizen
Maaskant Reizen
Spauwen Travel Group

Klaar om een stap verder te zetten met je reisorganisatie?

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten?

Demo aanvragen