Camper Aanbieders

Als aanbieder van camperreizen weet je hoe belangrijk het is om de meest actuele tarieven te hebben van de externe leveranciers. Wekelijks lezen wij, middels koppelingen met de externe leveranciers, de actuele campertarieven in. Hierdoor zijn de prijzen op de website continu actueel.

Productopbouw

Wij weten dat het camperproduct dusdanig flexibel is, dat eigenlijk geen enkele boeking hetzelfde is. Iedere klant kiest zijn of haar eigen ophaallocatie, alsook de inlever locatie. Vaak wordt er gerekend met een one way fee. Uiteraard is het van belang dat alle data correct in het backoffice systeem staat, zodat de klant exact weet waar hij aan toe is en de externe leverancier ook de juiste data van deze boeking ontvangt.

Boeken

Uiteraard wil je een offerte snel kunnen samenstellen, middels het kunnen aanvinken van de standaard tekst beschrijvingen. Alle losse elementen staan in de backoffice benoemd en zelf maak je er de juiste combinaties van in een offerte. Vervolgens kan jouw klant deze offerte online goedkeuren en krijgt de offerte de status boeking en wordt het proces van de aanbetaling in gang gezet.

Bij het camperpoduct kun je zaken als een camperuitrusting en bijvoorbeeld een mijlenpakket bijboeken. In het boekingsproces worden deze bijproducten automatisch getoond, waardoor de klant deze opties direct kan bijboeken.

Een klant kan kiezen uit verschillende campertypes. Alle campertypes voer je eenmalig op in de backoffice software en vervolgens vink je per offerte de gewenste types aan, die passen bij het reisgezelschap. Zodat de klant zelf zijn gewenste camper kan gaan boeken.

Het pre-night boeken is een veel voorkomende wens van de klant en uiteraard zit dit ook als optie in onze software.

CRM

De communicatie met jouw leveranciers dient goed en spoedig te verlopen. Wij hebben de bouwsteen Leveranciers. Met deze bouwsteen registreer je de leverancier en de bijbehorende gegevens. Leveranciers kun je koppelen aan contracten of reisonderdelen en alle communicatie met de leverancier wordt hier automatisch vastgelegd.

Aanvullende modules

Met deze bouwsteen kun jij reisonderdelen in een pakket opnemen zodat het pakket in één keer geboekt kan worden. Ook kun je de volgorde en de samenhang van de verschillende reisonderdelen inrichten en de startdatum specifiek definiëren. Pakketten kun je kenmerken meegeven en indelen in categorieën. Je kunt content koppelen en calculaties maken.

Met deze bouwsteen kun jij contracten vastleggen en koppelen aan leveranciers. Ook kunnen contractprijzen met verschillende prijsstructuren en inkoopprijsregels worden vastgelegd. Het inlezen van contracten vanuit Excel is mogelijk en je kunt de inkoopvaluta per contract registreren.

Deze bouwsteen vormt de basis voor de content. Hiermee kun je contentgroepen, downloads en afbeeldingen vastleggen.

Met deze bouwsteen kun jij tal van andere onderdelen vastleggen zoals landen, regio’s plaatsen, vervoerslocaties, evenementenlocaties, bezienswaardigheden en accommodaties. Aan al deze onderdelen is content te koppelen en deze reiscontent is weer te koppelen aan de reisonderdelen.
Basispakket
€ 129,- per maand

CRM systeem

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

Meer informatie nodig?

We vertellen je graag meer over het basispakket en de invulling ervan.

Demo aanvragen

Sites & Portalen

Wij bieden ook standaard templates aan voor het beheer van je website en een boeking wizard. de bouwsteen website beheer aan. Hiermee maak je zelf je webpagina's en kun je deze ook beheren.
Wij hebben ook twee templates voor het aanbieden van een klantwebsite. Een mogelijkheid is om een totale template af te nemen. Dan maken wij een realtime boekbare website welke volledig geïntegreerd is met de backoffice.
Of het afnemen van onze wizard template. Hiermee gebruiken we de huidige website met het reisaanbod, maar maken we de reizen realtime boekbaar. Het resultaat is dan een mini-website met je eigen look-and-feel.
Met de bouwsteen portalen krijgen derden toegang tot relevante informatie die specifiek voor hen bestemd is. We hebben diverse portalen, namelijk voor de klant, wederverkopers, leveranciers en begeleiders.

Toon meer informatie

Koppelingen

Wij bieden diverse koppelingen aan, die wij hebben opgezet met andere leveranciers. Koppelingen rondom E-betalingen, autohuur, verzekeringen, CRM applicaties en vlucht leveranciers. Middels deze koppelingen integreren wij de data van andere leveranciers direct aan de backoffice.

Toon meer informatie

Schaalbaarheid

Standaard is het basispakket ingericht met een licentie op basis van 1 gebruiker. Uiteraard is dit op te schalen naar het aantal gebruikers binnen jullie organisatie.

Standaard is het basispakket ingericht met een VPS- type 1. Uiteraard is ook de servercapaciteit op te schalen naar het type server wat voor jullie organisatie wenselijk is.

Toon meer informatie

Klanten die onze Camper Aanbieders gebruiken

onze_klanten_campersdownunder.png
Campers Down Under
onze_klanten_vch.png
Victoria CamperHolidays
UStravel.nl

Klaar om een stap verder te zetten met je reisorganisatie?

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten?

Demo aanvragen