Individuele maatwerkreizen

Als specialist op het gebied van individuele maatwerkreizen, weet je als geen ander, dat het best complex is achter de schermen. De reizen dienen vlekkeloos te worden vastgelegd in je backoffice, want alle reizen zijn op maat gemaakt. Iedere klant krijgt zijn of haar eigen reisprogramma, afgestemd op de individuele wensen.

Offerte

Iedere offerte is uniek en zeker de accommodatie beschrijvingen, de activiteiten en de bezienswaardigheden dienen in de offerte goed uitgewerkt te staan. Uiteraard wil je een offerte snel kunnen samenstellen, middels het kunnen aanvinken van de standaard tekst beschrijvingen. Alle losse elementen staan in de backoffice benoemd en zelf maak je er de juiste combinaties van in een offerte.

Calculeren

Met onze backoffice software maak je gemakkelijk de calculaties van de reis op maat. De prijs wordt per reiziger uitgerekend, in combinatie met andere losse reis componenten, zoals bijvoorbeeld autohuur, de vlucht, de accommodaties en de verzekeringen module.

Leveranciers

De communicatie met jouw leveranciers dient goed en spoedig te verlopen. Wij hebben de bouwsteen Leveranciers. Met deze bouwsteen registreer je de leverancier en de bijbehorende gegevens. Leveranciers kun je koppelen aan contracten of reisonderdelen en alle communicatie met de leverancier wordt hier automatisch vastgelegd.

Afspraken vastleggen

Wij weten als geen ander dat adhoc inkopen, met regelmaat voorkomt bij individuele maatwerkreizen. Uiteraard is het dan ook noodzakelijk dat je in je backoffice alle afspraken goed vastlegt, behorende bij de betreffende reis.

Overzicht houden

Diverse onderdelen van de reis zijn vaak op aanvraag. Wij hebben een aanvraagmodule in onze software zitten, waardoor je per reis kunt aangeven wat er op aanvraag staat en nog niet akkoord is gegeven.

Mijn omgeving

Klanten krijgen een eigen ‘mijn omgeving’ in onze backoffice software. In dit portaal deel je verschillende zaken met de klant. De klant kan hier zijn offerte goedkeuren, zijn facturen inzien en ook betalen. Alle reisbescheiden zijn hier terug te vinden en gedurende de reis kan de klant hier ook gemakkelijk met jouw reisbedrijf communiceren.

Aanvullende modules

Deze bouwsteen vormt de basis voor de content. Hiermee kun je contentgroepen, downloads en afbeeldingen vastleggen.

Met deze bouwsteen kun jij tal van andere onderdelen vastleggen zoals landen, regio’s plaatsen, vervoerslocaties, evenementenlocaties, bezienswaardigheden en accommodaties. Aan al deze onderdelen is content te koppelen en deze reiscontent is weer te koppelen aan de reisonderdelen.

Met deze bouwsteen kun je op basis van meerdere boekregels een dagprogramma genereren. Je kunt sjabloon-teksten en afbeeldingen gebruiken, die per dagprogramma aan te passen zijn. Je kunt afbeeldingen koppelen en je kunt accommodaties en excursies per dag koppelen.
Dit reisprogramma kun je vervolgens opnemen in offertes, bevestigingen en de reisbescheiden.

Met deze bouwsteen krijgt jouw klant toegang tot zijn boeking via een unieke webpagina. Hier kan de klant zijn offerte goedkeuren, zijn boeking inzien, betalingen uitvoeren (indien afgenomen) en zijn reisbescheiden (indien afgenomen) ophalen.

Met deze bouwsteen maak je de huidige workload inzichtelijk. De werklijst geeft aan wat er nog moet gebeuren. In deze werklijsten kunnen mails, acties en berichten van stakeholders worden opgenomen (collega’s). Deze werklijsten zijn te verdelen op afdelingsniveau, urgentie en iedere taak kan aan een medewerker worden gekoppeld.
Middels automatische taken kunnen acties aan de lijst worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om een datum aan een actie mee te geven, zodat deze actie op die betreffende datum in de werklijst komt.
Basispakket
€ 129,- per maand

CRM systeem

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

Meer informatie nodig?

We vertellen je graag meer over het basispakket en de invulling ervan.

Demo aanvragen

Sites & Portalen

Wij bieden ook standaard templates aan voor het beheer van je website en een boeking wizard. de bouwsteen website beheer aan. Hiermee maak je zelf je webpagina's en kun je deze ook beheren.
Wij hebben ook twee templates voor het aanbieden van een klantwebsite. Een mogelijkheid is om een totale template af te nemen. Dan maken wij een realtime boekbare website welke volledig geïntegreerd is met de backoffice.
Of het afnemen van onze wizard template. Hiermee gebruiken we de huidige website met het reisaanbod, maar maken we de reizen realtime boekbaar. Het resultaat is dan een mini-website met je eigen look-and-feel.
Met de bouwsteen portalen krijgen derden toegang tot relevante informatie die specifiek voor hen bestemd is. We hebben diverse portalen, namelijk voor de klant, wederverkopers, leveranciers en begeleiders.

Toon meer informatie

Koppelingen

Wij bieden diverse koppelingen aan, die wij hebben opgezet met andere leveranciers. Koppelingen rondom E-betalingen, autohuur, verzekeringen, CRM applicaties en vlucht leveranciers. Middels deze koppelingen integreren wij de data van andere leveranciers direct aan de backoffice.

Toon meer informatie

Schaalbaarheid

Standaard is het basispakket ingericht met een licentie op basis van 1 gebruiker. Uiteraard is dit op te schalen naar het aantal gebruikers binnen jullie organisatie.

Standaard is het basispakket ingericht met een VPS- type 1. Uiteraard is ook de servercapaciteit op te schalen naar het type server wat voor jullie organisatie wenselijk is.

Toon meer informatie

Klanten die onze Individuele maatwerkreizen gebruiken

UStravel.nl
onze_klanten_africafeeling.png
Africa Feeling
Asia Direct
Asia Direct
Green Steps Travel
Green Steps Travel
IJsland Tours
Live To Travel
Live To Travel
Let's Travel
Let's Travel
onze_klanten_merapi.png
Merapi Tour & Travel
Rebecca Adventure Travel

Klaar om een stap verder te zetten met je reisorganisatie?

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten?

Demo aanvragen