Als incentive specialist stel je een reis samen voor een besloten groep. Een unieke reis, die nagenoeg altijd op maat is samengesteld op basis van de wensen en budgetten van jouw klant.

Eigen portaal

In de offertefase heb je vaak met meerdere contactpersonen van het bedrijf te maken en wil je deze personen allen toegang geven tot de offerte. In onze backoffice software is dit mogelijk.
Sterker nog; de contactpersonen krijgen een eigen portaal om in te loggen.

Ook komt het met regelmaat voor dat mensen zich individueel kunnen inschrijven en ook individueel willen betalen. Dit behoort ook tot de mogelijkheden met onze software.

Communicatie

Werk je met een DMC dan is het van belang dat je alle communicatie onderling goed vastlegt en dat alle wijzigingen 1 op 1 naar de DMC gaan. Uiteraard hebben wij dit goed doorvertaald in onze software. Werk je zonder DMC en doe je rechtstreeks zaken met je inkooppartners, ook hebben we speciale koppelingen gemaakt voor de inkooppartners en dat de relevante gegevens 1 op 1 automatisch worden uitgewisseld.

Tijdens de reis is het noodzakelijk dat de operationele leveranciers deelnemerslijsten hebben en alle communicatie van de reis kunnen inzien.

Begeleiders

Ook hebben wij een bouwsteen ontwikkeld, specifiek voor begeleiders. Je registreert hierin zelf de begeleiders met hun contactgegevens en vervolgens koppel je begeleiders aan de betreffende reisdata. Alle communicatie met de begeleiders wordt hier automatisch vastgelegd.

Elke reisleider krijgt per reis zijn deelnemerslijsten, met alle specifieke gegevens van de individuele deelnemers.

Aanvullende modules

Met deze bouwsteen kun jij organisaties registreren en alle bijbehorende gegevens per organisatie onderhouden. Ook kunnen er boekingen aan een organisatie worden toegevoegd en de kenmerken van alle salesactiviteiten. Alle communicatie met de organisatie wordt hier vastgelegd.

Deze bouwsteen vormt de basis voor de content. Hiermee kun je contentgroepen, downloads en afbeeldingen vastleggen.

Met deze bouwsteen kun jij tal van andere onderdelen vastleggen zoals landen, regio’s plaatsen, vervoerslocaties, evenementenlocaties, bezienswaardigheden en accommodaties. Aan al deze onderdelen is content te koppelen en deze reiscontent is weer te koppelen aan de reisonderdelen.

Met deze bouwsteen kun je op basis van meerdere boekregels een dagprogramma genereren. Je kunt sjabloon-teksten en afbeeldingen gebruiken, die per dagprogramma aan te passen zijn. Je kunt afbeeldingen koppelen en je kunt accommodaties en excursies per dag koppelen.
Dit reisprogramma kun je vervolgens opnemen in offertes, bevestigingen en de reisbescheiden.

Met deze bouwsteen kun jij de begeleiders registreren en hun gegevens onderhouden. Ook kun je begeleiders koppelen aan reisdata. Alle communicatie met de begeleiders wordt hier vastgelegd.

Met deze bouwsteen maak je de huidige workload inzichtelijk. De werklijst geeft aan wat er nog moet gebeuren. In deze werklijsten kunnen mails, acties en berichten van stakeholders worden opgenomen (collega’s). Deze werklijsten zijn te verdelen op afdelingsniveau, urgentie en iedere taak kan aan een medewerker worden gekoppeld.
Middels automatische taken kunnen acties aan de lijst worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om een datum aan een actie mee te geven, zodat deze actie op die betreffende datum in de werklijst komt.

Met deze bouwsteen krijgt jouw klant toegang tot zijn boeking via een unieke webpagina. Hier kan de klant zijn offerte goedkeuren, zijn boeking inzien, betalingen uitvoeren (indien afgenomen) en zijn reisbescheiden (indien afgenomen) ophalen.
Basispakket
€ 129,- per maand

CRM systeem

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

Meer informatie nodig?

We vertellen je graag meer over het basispakket en de invulling ervan.

Demo aanvragen

Sites & Portalen

Wij bieden ook standaard templates aan voor het beheer van je website en een boeking wizard. de bouwsteen website beheer aan. Hiermee maak je zelf je webpagina's en kun je deze ook beheren.
Wij hebben ook twee templates voor het aanbieden van een klantwebsite. Een mogelijkheid is om een totale template af te nemen. Dan maken wij een realtime boekbare website welke volledig geïntegreerd is met de backoffice.
Of het afnemen van onze wizard template. Hiermee gebruiken we de huidige website met het reisaanbod, maar maken we de reizen realtime boekbaar. Het resultaat is dan een mini-website met je eigen look-and-feel.
Met de bouwsteen portalen krijgen derden toegang tot relevante informatie die specifiek voor hen bestemd is. We hebben diverse portalen, namelijk voor de klant, wederverkopers, leveranciers en begeleiders.

Toon meer informatie

Koppelingen

Wij bieden diverse koppelingen aan, die wij hebben opgezet met andere leveranciers. Koppelingen rondom E-betalingen, autohuur, verzekeringen, CRM applicaties en vlucht leveranciers. Middels deze koppelingen integreren wij de data van andere leveranciers direct aan de backoffice.

Toon meer informatie

Schaalbaarheid

Standaard is het basispakket ingericht met een licentie op basis van 1 gebruiker. Uiteraard is dit op te schalen naar het aantal gebruikers binnen jullie organisatie.

Standaard is het basispakket ingericht met een VPS- type 1. Uiteraard is ook de servercapaciteit op te schalen naar het type server wat voor jullie organisatie wenselijk is.

Toon meer informatie

Klanten die onze Incentives gebruiken

ETS Travel
ETS Travel
Logo Huski Reizen
Huski Reizen
Kamstra TRavel
logo-manderstravel.png
Manders Travel

Klaar om een stap verder te zetten met je reisorganisatie?

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten?

Demo aanvragen