Fietsvakanties

Als fietsvakantie specialist biedt je vaak een vooraf samengestelde fietsvakantie aan met een vast programma. Vaak is deze reis een rondreis en zijn de accommodaties en de activiteiten per dag vastgelegd gedurende de hele reis. Een klant kan kiezen om wel of niet deel te nemen aan de aanvullende activiteiten en uiteraard dient de agent ter plaatse te weten, wat de klant heeft afgenomen.

Inschrijven

De inschrijving voor de reis is vaak op basis van individuele deelname en wordt er op deze wijze een groep samengesteld. Waarbij een ieder de vrijheid heeft om de reis individueel of met andere deelnemers uit de groep te maken.

Boeking Inzien

De fietsroutes zijn van tevoren bekend en vanuit onze backoffice software ontvangt de klant de GPS coördinaten in zijn Boeking inzien pagina.

Reiscontent

Ook zijn de accommodaties van te voren bekend en in de reisbescheiden, staan de accommodaties uitgebreid beschreven. Deze accommodaties voer je 1 x in de backoffice in, waarna je ze voor verschillende doeleinden kunt hergebruiken.

Bijboeken

Bij veel fietsreis aanbieders is er de mogelijkheid om fietstransport van je eigen fiets bij te boeken en anders is er de mogelijkheid om een fiets te huren. Vaak is er dan de keuze uit een E-bike, een gewone fiets of een racefiets. Al deze opties worden in het boekingsproces vanuit de backoffice getoond.

Bagagetransport

Gedurende de reis wordt je bagage van accommodatie naar accommodatie gebracht middels de optie bagagevervoer.

Aanvullende modules

Met deze bouwsteen kun jij reisonderdelen in een pakket opnemen zodat het pakket in één keer geboekt kan worden. Ook kun je de volgorde en de samenhang van de verschillende reisonderdelen inrichten en de startdatum specifiek definiëren. Pakketten kun je kenmerken meegeven en indelen in categorieën. Je kunt content koppelen en calculaties maken.

Deze bouwsteen vormt de basis voor de content. Hiermee kun je contentgroepen, downloads en afbeeldingen vastleggen.

Met deze bouwsteen kun jij tal van andere onderdelen vastleggen zoals landen, regio’s plaatsen, vervoerslocaties, evenementenlocaties, bezienswaardigheden en accommodaties. Aan al deze onderdelen is content te koppelen en deze reiscontent is weer te koppelen aan de reisonderdelen.

Met deze bouwsteen kun je een set aan reisbescheiden en documenten vastleggen en genereren.
Er zijn verschillende opties mogelijk; je kunt bijvoorbeeld een document versturen als er betaald is of pas iets versturen als de set compleet is.
Er is een mogelijkheid om gegevens op de boeking toe te voegen om de reisbescheiden te genereren. Denk hierbij aan een hotellijst, de vertrektijden van de bus, reserveringsnummers, vluchttijden en bepaalde informatie voor de reisleider.

Met deze bouwsteen krijgt jouw klant toegang tot zijn boeking via een unieke webpagina. Hier kan de klant zijn offerte goedkeuren, zijn boeking inzien, betalingen uitvoeren (indien afgenomen) en zijn reisbescheiden (indien afgenomen) ophalen.
Basispakket
€ 129,- per maand

CRM systeem

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

Meer informatie nodig?

We vertellen je graag meer over het basispakket en de invulling ervan.

Demo aanvragen

Sites & Portalen

Wij bieden ook standaard templates aan voor het beheer van je website en een boeking wizard. de bouwsteen website beheer aan. Hiermee maak je zelf je webpagina's en kun je deze ook beheren.
Wij hebben ook twee templates voor het aanbieden van een klantwebsite. Een mogelijkheid is om een totale template af te nemen. Dan maken wij een realtime boekbare website welke volledig geïntegreerd is met de backoffice.
Of het afnemen van onze wizard template. Hiermee gebruiken we de huidige website met het reisaanbod, maar maken we de reizen realtime boekbaar. Het resultaat is dan een mini-website met je eigen look-and-feel.
Met de bouwsteen portalen krijgen derden toegang tot relevante informatie die specifiek voor hen bestemd is. We hebben diverse portalen, namelijk voor de klant, wederverkopers, leveranciers en begeleiders.

Toon meer informatie

Koppelingen

Wij bieden diverse koppelingen aan, die wij hebben opgezet met andere leveranciers. Koppelingen rondom E-betalingen, autohuur, verzekeringen, CRM applicaties en vlucht leveranciers. Middels deze koppelingen integreren wij de data van andere leveranciers direct aan de backoffice.

Toon meer informatie

Schaalbaarheid

Standaard is het basispakket ingericht met een licentie op basis van 1 gebruiker. Uiteraard is dit op te schalen naar het aantal gebruikers binnen jullie organisatie.

Standaard is het basispakket ingericht met een VPS- type 1. Uiteraard is ook de servercapaciteit op te schalen naar het type server wat voor jullie organisatie wenselijk is.

Toon meer informatie

Klanten die onze Fietsvakanties gebruiken

onze_klanten_stap.png
STAP Reizen
logo-eigenwijze-reizen3.png
Eigenwijze Reizen
dalstra.png
Dalstra reizen
Mozaïek Reizen
Onderweegs in Italië

Klaar om een stap verder te zetten met je reisorganisatie?

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten?

Demo aanvragen