Wintersport

Als wintersport aanbieder, weet je als geen ander, dat het best complex is achter de schermen. De pakketprijs inclusief skipas, skihuur in combinatie met een accommodatie en de buspendel dienen vlekkeloos te worden vastgelegd in je backoffice en goed getoond te worden op je website.

Yielden

Stel je hebt bij een wintersportvakantie op basis van individuele inschrijving, een minimum aantal deelnemers voor een reis en deze zijn behaald, met hoeveel deelnemers is het dan commercieel interessant om de reis mee uit te breiden?

Het sturen op marge op basis van de groepsgrootte dat kan goed met onze backoffice software. Je maakt voorafgaand een calculatie op basis van een groepsgrootte en hier koppel je staffelprijzen aan.

Voorraadbeheer

Bij wintersport koop je vaak van te voren allotments in en uiteraard is het juiste beheer hiervan essentieel. Lukt het je nog om gedurende het wintersportseizoen extra allotments te verkrijgen, dan dienen deze weer toegevoegd te worden aan je voorraadbeheer.

Indelen

Bij individuele inschrijvingen is het indelen van de appartementen altijd een aardige klus. Met onze backoffice software is dit een stuk gemakkelijker.

Verkoopprijzen

Ook extra opties zoals het bijboeken van skimateriaal, skilessen of een skipas gaat makkelijk in onze software. En wat te denken van kinderkortingen als deze van toepassing zijn. Ook deze dienen goed ingevoerd te zijn en uiteraard correct getoond te worden op de website.

De kunst is om alle keuzemogelijkheden en de vele flexibele tariefstellingen die er zijn, goed in de systemen te hebben staan en ook op een juiste wijze op de website te tonen. De componenten skipas, skihuur, de accommodatie en de mogelijkheden van de buspendels zijn met onze software goed te combineren. Hierdoor is het mogelijk gemaakt, om een correcte pakketprijs per accommodatie, per reisgezelschap en vakantieperiode te tonen.

Reisleiders

Het inplannen van reisleiders ter plaatse is makkelijk te realiseren en zo krijgt elke reisleider per reis zijn deelnemerslijsten, met alle specifieke gegevens van de individuele deelnemers.

Opvolging

Uiteraard kun je ook na de boeking upsell mogelijkheden aanbieden middels geautomatiseerde e-mails. Ook kun je de klant in zijn ‘mijn omgeving’ attenderen op het bijboeken van extra’s, zoals bijvoorbeeld een locker voor de ski’s, of kortingsvouchers voor een apres-ski avond.

Aanvullende modules

Met deze bouwsteen kun jij reisonderdelen in een pakket opnemen zodat het pakket in één keer geboekt kan worden. Ook kun je de volgorde en de samenhang van de verschillende reisonderdelen inrichten en de startdatum specifiek definiëren. Pakketten kun je kenmerken meegeven en indelen in categorieën. Je kunt content koppelen en calculaties maken.

Met deze bouwsteen kun jij een voorraad aanmaken en deze koppelen aan een reisonderdeel. Ook kun je alternatieve voorraad als aanvraag of altijd beschikbaar toevoegen en onderhouden. Instellingen als aankomstdagen per arrangement of per dag beschikbaar stellen is mogelijk, alsmede het release onderhoud.

Met deze bouwsteen kun jij contracten vastleggen en koppelen aan leveranciers. Ook kunnen contractprijzen met verschillende prijsstructuren en inkoopprijsregels worden vastgelegd. Het inlezen van contracten vanuit Excel is mogelijk en je kunt de inkoopvaluta per contract registreren.

Met deze bouwsteen kun je prijzen calculeren op basis van inkoop van onderdelen die eventueel over meerdere boekingen worden verdeeld.
Ook kun je de calculatie en realisatie van groepscomponenten inzien.

Met deze bouwsteen kun jij de begeleiders registreren en hun gegevens onderhouden. Ook kun je begeleiders koppelen aan reisdata. Alle communicatie met de begeleiders wordt hier vastgelegd.

Met deze bouwsteen kun je eigen overzichten aanmaken van beschikbaarheid en de geboekte aantallen.

Met deze bouwsteen kun je grote groepen indelen in diverse hotels of bijvoorbeeld het indelen van bussen op bepaalde routes.
Ook kun je documenten maken op basis van vooraf bepaalde indelingen, zoals bijvoorbeeld de kamerindelingen of buslijsten.
Basispakket
€ 129,- per maand

CRM systeem

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

Meer informatie nodig?

We vertellen je graag meer over het basispakket en de invulling ervan.

Demo aanvragen

Sites & Portalen

Wij bieden ook standaard templates aan voor het beheer van je website en een boeking wizard. de bouwsteen website beheer aan. Hiermee maak je zelf je webpagina's en kun je deze ook beheren.
Wij hebben ook twee templates voor het aanbieden van een klantwebsite. Een mogelijkheid is om een totale template af te nemen. Dan maken wij een realtime boekbare website welke volledig geïntegreerd is met de backoffice.
Of het afnemen van onze wizard template. Hiermee gebruiken we de huidige website met het reisaanbod, maar maken we de reizen realtime boekbaar. Het resultaat is dan een mini-website met je eigen look-and-feel.
Met de bouwsteen portalen krijgen derden toegang tot relevante informatie die specifiek voor hen bestemd is. We hebben diverse portalen, namelijk voor de klant, wederverkopers, leveranciers en begeleiders.

Toon meer informatie

Koppelingen

Wij bieden diverse koppelingen aan, die wij hebben opgezet met andere leveranciers. Koppelingen rondom E-betalingen, autohuur, verzekeringen, CRM applicaties en vlucht leveranciers. Middels deze koppelingen integreren wij de data van andere leveranciers direct aan de backoffice.

Toon meer informatie

Schaalbaarheid

Standaard is het basispakket ingericht met een licentie op basis van 1 gebruiker. Uiteraard is dit op te schalen naar het aantal gebruikers binnen jullie organisatie.

Standaard is het basispakket ingericht met een VPS- type 1. Uiteraard is ook de servercapaciteit op te schalen naar het type server wat voor jullie organisatie wenselijk is.

Toon meer informatie

Klanten die onze Wintersport gebruiken

timeoutours.png
Time Out Tours
Het Frankrijkhuis
Het Frankrijk Huis
DeSkireis.nl
Sportiek Reizen
Sportiek Reizen

Klaar om een stap verder te zetten met je reisorganisatie?

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten?

Demo aanvragen