Norske

 

Nieuws

Openstaande vacatures: Ken jij iemand?
In 2022 hebben we een groot aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen uit zowel Nederland als ook België.

Deze groei heeft er in geresulteerd dat we ook ons team van medewerkers gaan uitbreiden en op dit moment een aantal vacatures open hebben staan.

Wij zijn op zoek naar een Projectleider die klanten begeleidt bij de implementatie van onze software. Veel klantcontact en meedenken met de klant behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden.

Naast de vacature van Projectleider zoeken wij een Productowner Websites. De websites die wij maken en beheren van onze klanten, dat wordt jouw domein. De implementatie van websites en ondersteuning bieden naar klanten, dat behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Ook ben jij bezig met productontwikkeling om de functionaliteit van ons CMS en de website oplossingen verder te verbeteren.

Omdat wij 100% werkzaam zijn met klanten uit de reisbranche, zoeken wij ook nieuwe collega's die ervaring hebben binnen de reisbranche.

Mocht jij meer willen weten over onze vacatures, stuur dan een e-mail naar rico@1tis.nl.

Ken jij iemand die een geschikte kandidaat is binnen ons dynamische team? Dan wordt het delen van onze vacatures gewaardeerd. Link vacatures.
Deelname vakdag Vakantiebeurs
Wij stonden met onze stand op het B2B Paviljoen om bestaande en potentiële nieuwe klanten te ontvangen.
Na 2 jaar van afwezigheid van de gehele Vakantiebeurs, was het waardevol om weer vele handen geschud te hebben.

Veel van onze klanten hebben we onder het genot van een kop koffie weer live kunnen spreken en ook zijn er de eerste contacten gelegd met geïnteresseerden. Korte inventarisaties zijn er gemaakt om de wensen door te nemen, waarna er online demo's zijn ingepland.

Mocht je ons toch zijn misgelopen, maar je wilt wel weten of 1TIS bij jouw bedrijf past als software partner, vraag dan een online demo aan en wij gaan ook jouw wensen in kaart brengen.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief