Buspendels

Als buspendel aanbieder is het hebben van een goede planning van essentieel belang. Met onze backoffice software kunnen alle bussen ingepland worden per pendel.

Uiteraard is het ook van belang om een goede planning te hebben rondom de opstapplaatsen en de bijbehorende vertrektijden.
Iedere chauffeur dient de juiste chauffeurs lijsten te ontvangen, met de toewijzing van de stoelnummers per klant.

Lijsten

Er is vaak een keuze uit meerdere opstapplaatsen in Nederland en is er een centrale verzamelplaats waar alle bussen samenkomen. Op deze verzamelplaats gaan de klanten in de juiste bus naar hun eindbestemming. Uiteraard is het van belang dat deze exercitie vlekkeloos verloopt en zowel de klant als de chauffeur weet waar hij aan toe is.

Preferenties

Bij buspendels kun je vaak extra preferenties bijboeken. Bijvoorbeeld het bijboeken van een extra stoel als je alleenreizend bent. Of het bijboeken van maaltijden gedurende de reis. Al deze preferenties kun je goed verwerken met onze backoffice software.

Indelen

Met onze backoffice software maak je ook een planning van de indeling van de bussen. Vaak is het mogelijk om bij boeken een vaste stoel plaats te reserveren. Welke klant heeft een Comfort Class stoel geboekt en wie bijvoorbeeld een Comfort Class Plus stoel.

Aanvullende modules

Met deze bouwsteen kun jij een voorraad aanmaken en deze koppelen aan een reisonderdeel. Ook kun je alternatieve voorraad als aanvraag of altijd beschikbaar toevoegen en onderhouden. Instellingen als aankomstdagen per arrangement of per dag beschikbaar stellen is mogelijk, alsmede het release onderhoud.

Met deze bouwsteen kun je eigen overzichten aanmaken van beschikbaarheid en de geboekte aantallen.

Met deze bouwsteen kun je grote groepen indelen in diverse hotels of bijvoorbeeld het indelen van bussen op bepaalde routes.
Ook kun je documenten maken op basis van vooraf bepaalde indelingen, zoals bijvoorbeeld de kamerindelingen of buslijsten.

Met deze bouwsteen ben je in staat om jouw klant direct online te laten betalen. Een betaallink kan gegenereerd worden welke in de begeleidende e-mail geplaatst kan worden. Indien de website bij ons wordt afgenomen kan dit ook geïntegreerd worden hierin.
Basispakket
€ 129,- per maand

CRM systeem

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

Meer informatie nodig?

We vertellen je graag meer over het basispakket en de invulling ervan.

Demo aanvragen

Sites & Portalen

Wij bieden ook standaard templates aan voor het beheer van je website en een boeking wizard. de bouwsteen website beheer aan. Hiermee maak je zelf je webpagina's en kun je deze ook beheren.
Wij hebben ook twee templates voor het aanbieden van een klantwebsite. Een mogelijkheid is om een totale template af te nemen. Dan maken wij een realtime boekbare website welke volledig geïntegreerd is met de backoffice.
Of het afnemen van onze wizard template. Hiermee gebruiken we de huidige website met het reisaanbod, maar maken we de reizen realtime boekbaar. Het resultaat is dan een mini-website met je eigen look-and-feel.
Met de bouwsteen portalen krijgen derden toegang tot relevante informatie die specifiek voor hen bestemd is. We hebben diverse portalen, namelijk voor de klant, wederverkopers, leveranciers en begeleiders.

Toon meer informatie

Koppelingen

Wij bieden diverse koppelingen aan, die wij hebben opgezet met andere leveranciers. Koppelingen rondom E-betalingen, autohuur, verzekeringen, CRM applicaties en vlucht leveranciers. Middels deze koppelingen integreren wij de data van andere leveranciers direct aan de backoffice.

Toon meer informatie

Schaalbaarheid

Standaard is het basispakket ingericht met een licentie op basis van 1 gebruiker. Uiteraard is dit op te schalen naar het aantal gebruikers binnen jullie organisatie.

Standaard is het basispakket ingericht met een VPS- type 1. Uiteraard is ook de servercapaciteit op te schalen naar het type server wat voor jullie organisatie wenselijk is.

Toon meer informatie

Klanten die onze Buspendels gebruiken

Klaar om een stap verder te zetten met je reisorganisatie?

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten?

Demo aanvragen