Release 1.35 - 10 juli 2014


Binnen deze release hebben we een goede basis gelegd om te kunnen communiceren met API services van externe partijen.

Verder zijn de volgende onderdelen toegevoegd.

Boekingsberichten
Het is mogelijk gemaakt om een bouwblok ‘boekingsbericht’ toe te voegen bij een boeking in het eigen domein van een klant of een wederverkoper. Een klant of een wederverkoper kan dan vraag stellen over die betreffende boeking. Dit bericht wordt per mail verzonden naar het standaard reserveringen adres van het label. Tevens wordt er een memo aangemaakt bij de boeking

Symbolen
Symbolen hebben een eigen pagina gekregen voor op de website. Tevens is het mogelijk om content aan symbolen te koppelen. Symbolen worden vaak al gebruikt voor kenmerken van een product. BV afstand tot het strand. Maar soms ook voor acties of doelgroepen. Nu kan aan het symbool ook eigen content gekoppeld worden. Hiermee kan bijvoorbeeld een pagina voor werelddeal weken gemaakt worden met eigen uitleg en daarbij kunnen dan alle reizen getoond worden die daaraan voldoen.

Eigenschappen
Eigenschappen kunnen nu in een categorie worden ingedeeld. Aan deze indeling zit niet veel logica gekoppeld. Deze logica gaat toegepast worden om diverse soorten kamertypes te kunnen bundelen onder een kamertype tbv de G7 standaard. Tevens is het mogelijk gemaakt om symbolen te koppelen aan eigenschappen.

Vervoersregels
Het is mogelijk gemaakt om vervoersregels bij een boeking toe te voegen. Dit wordt gedaan per boekingselement. Het is mogelijk om de gegeven van vervoersregels die aan element zijn gekoppeld te kopiëren naar de boeking.
De vervoersregels die op basis van een voorraaddatum op de boeking komen, blijven bestaan.

Vinkje betaald
Sommigen klanten hebben de wens geuit om in 1TIS bij een boekingslement bij te kunnen houden of een leverancier betaald is. Dit vinkje is nu onderhoudbaar bij een boekingselement. Vanuit het scherm boekingselementen kan je hier ook op filteren

Zoeken
De zoekmethodes zijn uitgebreid. Het is nu mogelijk om te zoeken op duur. Tevens is het mogelijk om het zoekfilter te laten reageren op de pagina waarop je zit. Dus op de landpagina Frankrijk worden standaard alleen maar resultaten die voldoen aan Frankrijk getoond. Hierdoor kunnen we op de landpagina blijven en hoeven we niet meer terug te vallen op de algemene zoekresultaatpagina

E-mailformulier
Het is mogelijk gemaakt om vanuit een entiteit (bv pakket) te linken naar een e-mailformulier. In dit formulier wordt dan de naam van de entiteit meegenomen. Kan gebruikt worden voor een informatie verzoek mailtje of in sommige gevallen bij een optieformulier.

Mobiel menu
Er is een bouwbloktype mobielmenu toegevoegd. Hiermee kan een menu getoond worden als een mobiel menu. Ditzelfde type menu is ook toegevoegd in de backoffice van 1TIS.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief