Applicatiebeheer

ApplicatiebeheerBinnen de module applicatiebeheer zijn diverse basis instellingen van onze software aanwezig. Zo is het binnen deze module mogelijk om medewerkers te onderhouden die met het systeem werken en aan deze medewerkers rechten toe te kennen aan één of meerdere modules binnen het systeem.

Het is mogelijk om een CSV bestand met klantgegevens of nieuwsbriefinschrijvingen te importeren. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om (een selectie) klantgegevens uit het systeem te exporteren naar een XML of CSV bestand.

Via het applicatiebeheer kunnen klantgegevens in één keer genormaliseerd worden, zodat bijvoorbeeld alle letters binnen een postcode worden omgezet naar hoofdletters. Ook kunnen met behulp van deze module cacheberekeningen uitgevoerd worden.

Tenslotte kunnen diverse labels onderhouden worden t.b.v. labeling voor de klantenwebsite en het Travel Reservation & Information Program. Per label kunnen onder meer instellingen voor derde partijen worden geregistreerd, zoals voor Google Webmaster Tools, Google Remarketing en Affiliate partijen.

Bij ieder label kan ook aangegeven worden of het gebruikersaccount (eigen domein) al dan niet actief dient te zijn.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief