Applicatiebeheer

ApplicatiebeheerBinnen de module applicatiebeheer zijn diverse basis instellingen van onze software aanwezig. Zo is het binnen deze module mogelijk om medewerkers te onderhouden die met het systeem werken en aan deze medewerkers rechten toe te kennen aan één of meerdere modules binnen het systeem.

Het is mogelijk om een CSV bestand met klantgegevens of nieuwsbriefinschrijvingen te importeren. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om (een selectie) klantgegevens uit het systeem te exporteren naar een XML of CSV bestand.

Via het applicatiebeheer kunnen klantgegevens in één keer genormaliseerd worden, zodat bijvoorbeeld alle letters binnen een postcode worden omgezet naar hoofdletters. Ook kunnen met behulp van deze module cacheberekeningen uitgevoerd worden.

Tenslotte kunnen diverse labels onderhouden worden t.b.v. labeling voor de klantenwebsite en het Travel Reservation & Information Program. Per label kunnen onder meer instellingen voor derde partijen worden geregistreerd, zoals voor Google Webmaster Tools, Google Remarketing en Affiliate partijen.

Bij ieder label kan ook aangegeven worden of het gebruikersaccount (eigen domein) al dan niet actief dient te zijn.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief