Applicatiebeheer

ApplicatiebeheerBinnen de module applicatiebeheer zijn diverse basis instellingen van onze software aanwezig. Zo is het binnen deze module mogelijk om medewerkers te onderhouden die met het systeem werken en aan deze medewerkers rechten toe te kennen aan één of meerdere modules binnen het systeem.

Het is mogelijk om een CSV bestand met klantgegevens of nieuwsbriefinschrijvingen te importeren. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om (een selectie) klantgegevens uit het systeem te exporteren naar een XML of CSV bestand.

Via het applicatiebeheer kunnen klantgegevens in één keer genormaliseerd worden, zodat bijvoorbeeld alle letters binnen een postcode worden omgezet naar hoofdletters. Ook kunnen met behulp van deze module cacheberekeningen uitgevoerd worden.

Tenslotte kunnen diverse labels onderhouden worden t.b.v. labeling voor de klantenwebsite en het Travel Reservation & Information Program. Per label kunnen onder meer instellingen voor derde partijen worden geregistreerd, zoals voor Google Webmaster Tools, Google Remarketing en Affiliate partijen.

Bij ieder label kan ook aangegeven worden of het gebruikersaccount (eigen domein) al dan niet actief dient te zijn.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief