Applicatiebeheer

ApplicatiebeheerBinnen de module applicatiebeheer zijn diverse basis instellingen van onze software aanwezig. Zo is het binnen deze module mogelijk om medewerkers te onderhouden die met het systeem werken en aan deze medewerkers rechten toe te kennen aan één of meerdere modules binnen het systeem.

Het is mogelijk om een CSV bestand met klantgegevens of nieuwsbriefinschrijvingen te importeren. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om (een selectie) klantgegevens uit het systeem te exporteren naar een XML of CSV bestand.

Via het applicatiebeheer kunnen klantgegevens in één keer genormaliseerd worden, zodat bijvoorbeeld alle letters binnen een postcode worden omgezet naar hoofdletters. Ook kunnen met behulp van deze module cacheberekeningen uitgevoerd worden.

Tenslotte kunnen diverse labels onderhouden worden t.b.v. labeling voor de klantenwebsite en het Travel Reservation & Information Program. Per label kunnen onder meer instellingen voor derde partijen worden geregistreerd, zoals voor Google Webmaster Tools, Google Remarketing en Affiliate partijen.

Bij ieder label kan ook aangegeven worden of het gebruikersaccount (eigen domein) al dan niet actief dient te zijn.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief