Applicatiebeheer

ApplicatiebeheerBinnen de module applicatiebeheer zijn diverse basis instellingen van onze software aanwezig. Zo is het binnen deze module mogelijk om medewerkers te onderhouden die met het systeem werken en aan deze medewerkers rechten toe te kennen aan één of meerdere modules binnen het systeem.

Het is mogelijk om een CSV bestand met klantgegevens of nieuwsbriefinschrijvingen te importeren. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om (een selectie) klantgegevens uit het systeem te exporteren naar een XML of CSV bestand.

Via het applicatiebeheer kunnen klantgegevens in één keer genormaliseerd worden, zodat bijvoorbeeld alle letters binnen een postcode worden omgezet naar hoofdletters. Ook kunnen met behulp van deze module cacheberekeningen uitgevoerd worden.

Tenslotte kunnen diverse labels onderhouden worden t.b.v. labeling voor de klantenwebsite en het Travel Reservation & Information Program. Per label kunnen onder meer instellingen voor derde partijen worden geregistreerd, zoals voor Google Webmaster Tools, Google Remarketing en Affiliate partijen.

Bij ieder label kan ook aangegeven worden of het gebruikersaccount (eigen domein) al dan niet actief dient te zijn.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief