Importeren nieuwsbriefinschrijvingen

Mogelijkheden importeren nieuwsbriefinschrijvingen

Er kan een CSV bestand met nieuwsbriefinschrijvingen geïmporteerd worden. Bij het importeren van de lijst met nieuwsbriefinschrijvingen dient aangegeven te worden of de nieuwe inschrijvingen door de klanten bevestigd dienen te worden. Als resultaat wordt het aantal succesvol geregistreerde inschrijvingen getoond. Ook het aantal niet succesvolle inschrijvingen wordt getoond. Dit kan gebeuren indien het e-mailadres niet valide is, de verplichte gegevens niet aanwezig zijn, of de inschrijving bestaat reeds.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief