Content

ContentEen plaatje zegt vaak meer dan een praatje. Met behulp van de module Content koppel je tekst, afbeeldingen, films en downloads aan verschillende onderdelen van jouw klantenwebsite. Je kunt deze onderdelen bijvoorbeeld voorzien van illustraties en tekst: landen / regio’s / plaatsen, pakketreizen, reisonderdelen, accommodaties en excursies. Het onderhouden van symbolen is ook mogelijk.

Naast het koppelen van content aan die diverse onderdelen kan je ook illustraties en tekst koppelen aan vrije pagina’s, die op de klantenwebsite getoond worden. Aan deze vrije pagina's kunnen tevens producten gekoppeld worden, zodat je bv. een actiepagina kunt creëren met gewenste reisonderdelen / pakketreizen.

De module Content maakt het tevens mogelijk om productverslagen en/of tips van klanten te onderhouden en te tonen op jouw klantenwebsite. Nieuwsberichten voor de klantenwebsite worden binnen deze module aangemaakt en onderhouden. Hetzelfde geldt voor korte berichtjes, die middels een RSS feed op de website naar voren kunnen komen.

Ook kunnen in dit onderdeel reisverslagen en reistips worden gekoppeld aan diverse content onderdelen zoals bijvoorbeeld accommodaties, plaatsen en pakketreizen.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief