Content

ContentEen plaatje zegt vaak meer dan een praatje. Met behulp van de module Content koppelt u tekst, afbeeldingen, films en downloads aan verschillende onderdelen van uw klantenwebsite. U kunt deze onderdelen bijvoorbeeld voorzien van illustraties en tekst: landen / regio’s / plaatsen, pakketreizen, reisonderdelen, accommodaties en excursies. Het onderhouden van symbolen is ook mogelijk.

Naast het koppelen van content aan die diverse onderdelen kunt u ook illustraties en tekst koppelen aan vrije pagina’s, die op de klantenwebsite getoond worden. Aan deze vrije pagina's kunnen tevens producten gekoppeld worden, zodat u bv. een actiepagina kunt creëren met gewenste reisonderdelen / pakketreizen.

De module Content maakt het tevens mogelijk om productverslagen en/of tips van klanten te onderhouden en te tonen op uw klantenwebsite. Nieuwsberichten voor de klantenwebsite worden binnen deze module aangemaakt en onderhouden. Hetzelfde geldt voor korte berichtjes, die middels een RSS feed op de website naar voren kunnen komen.

Ook kunnen in dit onderdeel reisverslagen en reistips worden gekoppeld aan diverse content onderdelen zoals bijvoorbeeld accommodaties, plaatsen en pakketreizen.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief