Content

ContentEen plaatje zegt vaak meer dan een praatje. Met behulp van de module Content koppel je tekst, afbeeldingen, films en downloads aan verschillende onderdelen van jouw klantenwebsite. Je kunt deze onderdelen bijvoorbeeld voorzien van illustraties en tekst: landen / regio’s / plaatsen, pakketreizen, reisonderdelen, accommodaties en excursies. Het onderhouden van symbolen is ook mogelijk.

Naast het koppelen van content aan die diverse onderdelen kan je ook illustraties en tekst koppelen aan vrije pagina’s, die op de klantenwebsite getoond worden. Aan deze vrije pagina's kunnen tevens producten gekoppeld worden, zodat je bv. een actiepagina kunt creëren met gewenste reisonderdelen / pakketreizen.

De module Content maakt het tevens mogelijk om productverslagen en/of tips van klanten te onderhouden en te tonen op jouw klantenwebsite. Nieuwsberichten voor de klantenwebsite worden binnen deze module aangemaakt en onderhouden. Hetzelfde geldt voor korte berichtjes, die middels een RSS feed op de website naar voren kunnen komen.

Ook kunnen in dit onderdeel reisverslagen en reistips worden gekoppeld aan diverse content onderdelen zoals bijvoorbeeld accommodaties, plaatsen en pakketreizen.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief