Content

ContentEen plaatje zegt vaak meer dan een praatje. Met behulp van de module Content koppel je tekst, afbeeldingen, films en downloads aan verschillende onderdelen van jouw klantenwebsite. Je kunt deze onderdelen bijvoorbeeld voorzien van illustraties en tekst: landen / regio’s / plaatsen, pakketreizen, reisonderdelen, accommodaties en excursies. Het onderhouden van symbolen is ook mogelijk.

Naast het koppelen van content aan die diverse onderdelen kan je ook illustraties en tekst koppelen aan vrije pagina’s, die op de klantenwebsite getoond worden. Aan deze vrije pagina's kunnen tevens producten gekoppeld worden, zodat je bv. een actiepagina kunt creëren met gewenste reisonderdelen / pakketreizen.

De module Content maakt het tevens mogelijk om productverslagen en/of tips van klanten te onderhouden en te tonen op jouw klantenwebsite. Nieuwsberichten voor de klantenwebsite worden binnen deze module aangemaakt en onderhouden. Hetzelfde geldt voor korte berichtjes, die middels een RSS feed op de website naar voren kunnen komen.

Ook kunnen in dit onderdeel reisverslagen en reistips worden gekoppeld aan diverse content onderdelen zoals bijvoorbeeld accommodaties, plaatsen en pakketreizen.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief