Content

ContentEen plaatje zegt vaak meer dan een praatje. Met behulp van de module Content koppel je tekst, afbeeldingen, films en downloads aan verschillende onderdelen van jouw klantenwebsite. Je kunt deze onderdelen bijvoorbeeld voorzien van illustraties en tekst: landen / regio’s / plaatsen, pakketreizen, reisonderdelen, accommodaties en excursies. Het onderhouden van symbolen is ook mogelijk.

Naast het koppelen van content aan die diverse onderdelen kan je ook illustraties en tekst koppelen aan vrije pagina’s, die op de klantenwebsite getoond worden. Aan deze vrije pagina's kunnen tevens producten gekoppeld worden, zodat je bv. een actiepagina kunt creëren met gewenste reisonderdelen / pakketreizen.

De module Content maakt het tevens mogelijk om productverslagen en/of tips van klanten te onderhouden en te tonen op jouw klantenwebsite. Nieuwsberichten voor de klantenwebsite worden binnen deze module aangemaakt en onderhouden. Hetzelfde geldt voor korte berichtjes, die middels een RSS feed op de website naar voren kunnen komen.

Ook kunnen in dit onderdeel reisverslagen en reistips worden gekoppeld aan diverse content onderdelen zoals bijvoorbeeld accommodaties, plaatsen en pakketreizen.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief