Berichten

Korte berichten middels RSS feed tonen

Het is mogelijk om korte berichten te registreren binnen TRIP. Deze berichten kunnen vervolgens middels een RSS feed op de klantenwebsite getoond worden.

Eenvoudig korte berichten aanmaken

Het is vanuit een product / reisonderdeel ook mogelijk een berichtje aan te maken. Zo kunnen nieuwe zaken op de klantenwebsite eenvoudig onder de aandacht gebracht worden.

Berichten toevoegen en wijzigen

Alle berichten worden gebundeld in de berichtenlijst. Vanuit de berichtenlijst kunnen nieuwe berichten worden aangemaakt, bestaande berichten worden gewijzigd of verwijderd.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief