Berichten

Korte berichten middels RSS feed tonen

Het is mogelijk om korte berichten te registreren binnen 1TIS. Deze berichten kunnen vervolgens middels een RSS feed op de klantenwebsite getoond worden.

Eenvoudig korte berichten aanmaken

Het is vanuit een product / reisonderdeel ook mogelijk een berichtje aan te maken. Zo kunnen nieuwe zaken op de klantenwebsite eenvoudig onder de aandacht gebracht worden.

Berichten toevoegen en wijzigen

Alle berichten worden gebundeld in de berichtenlijst. Vanuit de berichtenlijst kunnen nieuwe berichten worden aangemaakt, bestaande berichten worden gewijzigd of verwijderd.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief