Berichten

Korte berichten middels RSS feed tonen

Het is mogelijk om korte berichten te registreren binnen 1TIS. Deze berichten kunnen vervolgens middels een RSS feed op de klantenwebsite getoond worden.

Eenvoudig korte berichten aanmaken

Het is vanuit een product / reisonderdeel ook mogelijk een berichtje aan te maken. Zo kunnen nieuwe zaken op de klantenwebsite eenvoudig onder de aandacht gebracht worden.

Berichten toevoegen en wijzigen

Alle berichten worden gebundeld in de berichtenlijst. Vanuit de berichtenlijst kunnen nieuwe berichten worden aangemaakt, bestaande berichten worden gewijzigd of verwijderd.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief