Content items

Content items onderhouden

Aan vele entiteiten binnen het systeem kan content gekoppeld en onderhouden worden in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads. Content wordt aangemaakt in de vorm van content items. Per content item kan een titel en omschrijving meegegeven worden, alsmede een sorteervolgorde. Ook kunnen eenvoudige urls opgenomen worden, die op de klantenwebsite onder het betreffende content item getoond worden. Daarnaast kan aan een content item een publicatie- en expiratiedatum meegegeven worden. Wanneer de ingegeven periode is verlopen, wordt het content item automatisch niet langer getoond op de klantenwebsite. Per contentitem kan aangegeven worden in welke taal het contentitem wordt opgesteld, t.b.v. een meertalige website.

Afbeeldingen, films en downloads koppelen

Aan een content item kunnen vervolgens afbeeldingen, films en downloads gekoppeld worden. Er kan een keuze gemaakt worden uit de bestanden die in de afbeeldingenlijst, filmlijst en downloadlijst aanwezig zijn.

Content aan entiteiten koppelen

Een greep uit de verschillende entiteiten waarbij eenvoudig de gewenste content onderhouden kan worden: landen / regio’s / plaatsen, pakketreizen, reisonderdelen, accommodaties en excursies.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief