Content items

Content items onderhouden

Aan vele entiteiten binnen het systeem kan content gekoppeld en onderhouden worden in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads. Content wordt aangemaakt in de vorm van content items. Per content item kan een titel en omschrijving meegegeven worden, alsmede een sorteervolgorde. Ook kunnen eenvoudige urls opgenomen worden, die op de klantenwebsite onder het betreffende content item getoond worden. Daarnaast kan aan een content item een publicatie- en expiratiedatum meegegeven worden. Wanneer de ingegeven periode is verlopen, wordt het content item automatisch niet langer getoond op de klantenwebsite. Per contentitem kan aangegeven worden in welke taal het contentitem wordt opgesteld, t.b.v. een meertalige website.

Afbeeldingen, films en downloads koppelen

Aan een content item kunnen vervolgens afbeeldingen, films en downloads gekoppeld worden. Er kan een keuze gemaakt worden uit de bestanden die in de afbeeldingenlijst, filmlijst en downloadlijst aanwezig zijn.

Content aan entiteiten koppelen

Een greep uit de verschillende entiteiten waarbij eenvoudig de gewenste content onderhouden kan worden: landen / regio’s / plaatsen, pakketreizen, reisonderdelen, accommodaties en excursies.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief