Content items

Content items onderhouden

Aan vele entiteiten binnen het systeem kan content gekoppeld en onderhouden worden in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads. Content wordt aangemaakt in de vorm van content items. Per content item kan een titel en omschrijving meegegeven worden, alsmede een sorteervolgorde. Ook kunnen eenvoudige urls opgenomen worden, die op de klantenwebsite onder het betreffende content item getoond worden. Daarnaast kan aan een content item een publicatie- en expiratiedatum meegegeven worden. Wanneer de ingegeven periode is verlopen, wordt het content item automatisch niet langer getoond op de klantenwebsite. Per contentitem kan aangegeven worden in welke taal het contentitem wordt opgesteld, t.b.v. een meertalige website.

Afbeeldingen, films en downloads koppelen

Aan een content item kunnen vervolgens afbeeldingen, films en downloads gekoppeld worden. Er kan een keuze gemaakt worden uit de bestanden die in de afbeeldingenlijst, filmlijst en downloadlijst aanwezig zijn.

Content aan entiteiten koppelen

Een greep uit de verschillende entiteiten waarbij eenvoudig de gewenste content onderhouden kan worden: landen / regio’s / plaatsen, pakketreizen, reisonderdelen, accommodaties en excursies.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief