Content items

Content items onderhouden

Aan vele entiteiten binnen het systeem kan content gekoppeld en onderhouden worden in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads. Content wordt aangemaakt in de vorm van content items. Per content item kan een titel en omschrijving meegegeven worden, alsmede een sorteervolgorde. Ook kunnen eenvoudige urls opgenomen worden, die op de klantenwebsite onder het betreffende content item getoond worden. Daarnaast kan aan een content item een publicatie- en expiratiedatum meegegeven worden. Wanneer de ingegeven periode is verlopen, wordt het content item automatisch niet langer getoond op de klantenwebsite. Per contentitem kan aangegeven worden in welke taal het contentitem wordt opgesteld, t.b.v. een meertalige website.

Afbeeldingen, films en downloads koppelen

Aan een content item kunnen vervolgens afbeeldingen, films en downloads gekoppeld worden. Er kan een keuze gemaakt worden uit de bestanden die in de afbeeldingenlijst, filmlijst en downloadlijst aanwezig zijn.

Content aan entiteiten koppelen

Een greep uit de verschillende entiteiten waarbij eenvoudig de gewenste content onderhouden kan worden: landen / regio’s / plaatsen, pakketreizen, reisonderdelen, accommodaties en excursies.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief