Content items

Content items onderhouden

Aan vele entiteiten binnen het systeem kan content gekoppeld en onderhouden worden in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads. Content wordt aangemaakt in de vorm van content items. Per content item kan een titel en omschrijving meegegeven worden, alsmede een sorteervolgorde. Ook kunnen eenvoudige urls opgenomen worden, die op de klantenwebsite onder het betreffende content item getoond worden. Daarnaast kan aan een content item een publicatie- en expiratiedatum meegegeven worden. Wanneer de ingegeven periode is verlopen, wordt het content item automatisch niet langer getoond op de klantenwebsite. Per contentitem kan aangegeven worden in welke taal het contentitem wordt opgesteld, t.b.v. een meertalige website.

Afbeeldingen, films en downloads koppelen

Aan een content item kunnen vervolgens afbeeldingen, films en downloads gekoppeld worden. Er kan een keuze gemaakt worden uit de bestanden die in de afbeeldingenlijst, filmlijst en downloadlijst aanwezig zijn.

Content aan entiteiten koppelen

Een greep uit de verschillende entiteiten waarbij eenvoudig de gewenste content onderhouden kan worden: landen / regio’s / plaatsen, pakketreizen, reisonderdelen, accommodaties en excursies.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief