Symbolen

Symbolen aan producten koppelen

In de module Content kunnen symbolen onderhouden worden. Symbolen kunnen aan een product gekoppeld worden, die daarmee productkenmerken kunnen vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan kenmerken als ‘rolstoelvriendelijk’, en ‘huisdieren toegestaan’, maar ook ‘in prijs verlaagd’ kan een kenmerk zijn. De naam en hulptekst van symbolen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website. Ook is het mogelijk om te filteren op symboolgroep om zo enkel een gewenste selectie te krijgen van een bepaalde groep.

Symbolen hebben een eigen pagina voor op de website. Het is mogelijk om content aan symbolen te koppelen. Symbolen worden vaak al gebruikt voor kenmerken van een product. BV afstand tot het strand. Maar soms ook voor acties of doelgroepen. Aan het symbool kan ook eigen content gekoppeld worden. Hiermee kan bijvoorbeeld een pagina voor werelddeal weken gemaakt worden met eigen uitleg en daarbij kunnen dan alle reizen getoond worden die daaraan voldoen.

Symbolen uploaden

Deze symbolen worden in een symboollijst onderhouden. Vanuit de symboollijst kunnen nieuwe symbolen worden toegevoegd en bestaande symbolen kunnen gewijzigd of verwijderd worden.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief