Symbolen

Symbolen aan producten koppelen

In de module Content kunnen symbolen onderhouden worden. Symbolen kunnen aan een product gekoppeld worden, die daarmee productkenmerken kunnen vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan kenmerken als ‘rolstoelvriendelijk’, en ‘huisdieren toegestaan’, maar ook ‘in prijs verlaagd’ kan een kenmerk zijn. De naam en hulptekst van symbolen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website. Ook is het mogelijk om te filteren op symboolgroep om zo enkel een gewenste selectie te krijgen van een bepaalde groep.

Symbolen hebben een eigen pagina voor op de website. Het is mogelijk om content aan symbolen te koppelen. Symbolen worden vaak al gebruikt voor kenmerken van een product. BV afstand tot het strand. Maar soms ook voor acties of doelgroepen. Aan het symbool kan ook eigen content gekoppeld worden. Hiermee kan bijvoorbeeld een pagina voor werelddeal weken gemaakt worden met eigen uitleg en daarbij kunnen dan alle reizen getoond worden die daaraan voldoen.

Symbolen uploaden

Deze symbolen worden in een symboollijst onderhouden. Vanuit de symboollijst kunnen nieuwe symbolen worden toegevoegd en bestaande symbolen kunnen gewijzigd of verwijderd worden.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief