Symbolen

Symbolen aan producten koppelen

In de module Content kunnen symbolen onderhouden worden. Symbolen kunnen aan een product gekoppeld worden, die daarmee productkenmerken kunnen vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan kenmerken als ‘rolstoelvriendelijk’, en ‘huisdieren toegestaan’, maar ook ‘in prijs verlaagd’ kan een kenmerk zijn. De naam en hulptekst van symbolen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website. Ook is het mogelijk om te filteren op symboolgroep om zo enkel een gewenste selectie te krijgen van een bepaalde groep.

Symbolen hebben een eigen pagina voor op de website. Het is mogelijk om content aan symbolen te koppelen. Symbolen worden vaak al gebruikt voor kenmerken van een product. BV afstand tot het strand. Maar soms ook voor acties of doelgroepen. Aan het symbool kan ook eigen content gekoppeld worden. Hiermee kan bijvoorbeeld een pagina voor werelddeal weken gemaakt worden met eigen uitleg en daarbij kunnen dan alle reizen getoond worden die daaraan voldoen.

Symbolen uploaden

Deze symbolen worden in een symboollijst onderhouden. Vanuit de symboollijst kunnen nieuwe symbolen worden toegevoegd en bestaande symbolen kunnen gewijzigd of verwijderd worden.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief