Symbolen

Symbolen aan producten koppelen

In de module Content kunnen symbolen onderhouden worden. Symbolen kunnen aan een product gekoppeld worden, die daarmee productkenmerken kunnen vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan kenmerken als ‘rolstoelvriendelijk’, en ‘huisdieren toegestaan’, maar ook ‘in prijs verlaagd’ kan een kenmerk zijn. De naam en hulptekst van symbolen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website. Ook is het mogelijk om te filteren op symboolgroep om zo enkel een gewenste selectie te krijgen van een bepaalde groep.

Symbolen hebben een eigen pagina voor op de website. Het is mogelijk om content aan symbolen te koppelen. Symbolen worden vaak al gebruikt voor kenmerken van een product. BV afstand tot het strand. Maar soms ook voor acties of doelgroepen. Aan het symbool kan ook eigen content gekoppeld worden. Hiermee kan bijvoorbeeld een pagina voor werelddeal weken gemaakt worden met eigen uitleg en daarbij kunnen dan alle reizen getoond worden die daaraan voldoen.

Symbolen uploaden

Deze symbolen worden in een symboollijst onderhouden. Vanuit de symboollijst kunnen nieuwe symbolen worden toegevoegd en bestaande symbolen kunnen gewijzigd of verwijderd worden.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief