Symbolen

Symbolen aan producten koppelen

In de module Content kunnen symbolen onderhouden worden. Symbolen kunnen aan een product gekoppeld worden, die daarmee productkenmerken kunnen vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan kenmerken als ‘rolstoelvriendelijk’, en ‘huisdieren toegestaan’, maar ook ‘in prijs verlaagd’ kan een kenmerk zijn. De naam en hulptekst van symbolen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website. Ook is het mogelijk om te filteren op symboolgroep om zo enkel een gewenste selectie te krijgen van een bepaalde groep.

Symbolen hebben een eigen pagina voor op de website. Het is mogelijk om content aan symbolen te koppelen. Symbolen worden vaak al gebruikt voor kenmerken van een product. BV afstand tot het strand. Maar soms ook voor acties of doelgroepen. Aan het symbool kan ook eigen content gekoppeld worden. Hiermee kan bijvoorbeeld een pagina voor werelddeal weken gemaakt worden met eigen uitleg en daarbij kunnen dan alle reizen getoond worden die daaraan voldoen.

Symbolen uploaden

Deze symbolen worden in een symboollijst onderhouden. Vanuit de symboollijst kunnen nieuwe symbolen worden toegevoegd en bestaande symbolen kunnen gewijzigd of verwijderd worden.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief