Boekingsoverzichten

Opvragen van boekingsoverzichten

Het is mogelijk om boekingsoverzichten op te vragen. Hiermee kan een gewenst overzicht van pakketten, elementen, eigenschappen en een datumperiode zorgen voor een boekingsoverzicht. Dit kan in de vorm van een matrix worden getoond. Deze is ook te exporteren als CSV bestand of te mailen als CSV bestand.

Denk bij een boekingsoverzicht bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een gewenste selectie accommodaties af te zetten tegen een gewenste selectie vluchten voor een bepaalde periode. Het boekingsoverzicht dat eruit rolt, verschaft informatie om eenvoudig een beschikbare reis, bestaande uit (in dit geval) vlucht + accommodatie, voor een klant in te boeken.

Een boekingsoverzicht kan ook opgevraagd worden voor een gewenste selectie pakketten. Van die pakketten wordt van alle gekoppelde elementen (met voorraad) de beschikbaarheid getoond.

Er zijn nog veel andere mogelijkheden om variaties van deze boekingsoverzichten op te vragen, zoals voor een gewenste datumperiode alle groepsreizen en bijbehorende voorraaddata, over meerdere bestemmingen heen. Deze overzichten zorgen ervoor dat er niet per product in de boekingsstanden gezocht hoeft te worden, maar dat de gewenste producten allemaal in één overzicht naast elkaar worden gezet.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief