Wederverkopergroepen

Basisgegevens wederverkopergroep

Het is mogelijk om wederverkopergroepen te onderhouden. Een wederverkopergroep kan bijvoorbeeld een reisbureauketen zijn. Ook kan aangegeven worden of de communicatie al dan niet via de wederverkoper verloopt. Bij een wederverkopergroep kan vervolgens een commissiepercentage geregistreerd worden.

Gekoppelde wederverkopers

Aan een wederverkopergroep kunnen vervolgens één of meerdere wederverkopers gekoppeld worden.

Bij deze gekoppelde wederverkopers aan de groep wordt het commissiepercentage van de groep overgenomen, tenzij bij de wederverkoper zelf een commissiepercentage is vastgelegd.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief