Wederverkopergroepen

Basisgegevens wederverkopergroep

Het is mogelijk om wederverkopergroepen te onderhouden. Een wederverkopergroep kan bijvoorbeeld een reisbureauketen zijn. Ook kan aangegeven worden of de communicatie al dan niet via de wederverkoper verloopt. Bij een wederverkopergroep kan vervolgens een commissiepercentage geregistreerd worden.

Gekoppelde wederverkopers

Aan een wederverkopergroep kunnen vervolgens één of meerdere wederverkopers gekoppeld worden.

Bij deze gekoppelde wederverkopers aan de groep wordt het commissiepercentage van de groep overgenomen, tenzij bij de wederverkoper zelf een commissiepercentage is vastgelegd.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief