Wederverkopergroepen

Basisgegevens wederverkopergroep

Het is mogelijk om wederverkopergroepen te onderhouden. Een wederverkopergroep kan bijvoorbeeld een reisbureauketen zijn. Ook kan aangegeven worden of de communicatie al dan niet via de wederverkoper verloopt. Bij een wederverkopergroep kan vervolgens een commissiepercentage geregistreerd worden.

Gekoppelde wederverkopers

Aan een wederverkopergroep kunnen vervolgens één of meerdere wederverkopers gekoppeld worden.

Bij deze gekoppelde wederverkopers aan de groep wordt het commissiepercentage van de groep overgenomen, tenzij bij de wederverkoper zelf een commissiepercentage is vastgelegd.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief