Wederverkopers

Gegevens wederverkopers registreren

Het is mogelijk om wederverkopers te onderhouden. Per wederverkoper kan diverse informatie worden onderhouden, onder meer: NAW gegevens, gekoppelde wederverkopergroep, branchenummer (bv. ANVR nummer), wel / geen communicatie via wederverkoper en het IP-adres. Een wederverkoper is bijvoorbeeld een reisbureau in Amsterdam. Vanuit een wederverkoper kan direct een boeking aangemaakt worden, waarna de wederverkoper direct aan de boeking wordt gekoppeld.

Het is mogelijk om in één keer het volledige reisaanbod aan een wederverkoper te koppelen, dan wel te ontkoppelen. Ook kan in één keer het reisaanbod overgenomen worden van een andere wederverkoper. Het reisaanbod waar de wederverkoper aan gekoppeld is, bepaalt welk reisaanbod verkocht mag worden door de betreffende wederverkoper.

Medewerkers toevoegen

Bij een wederverkopers kunnen één of meerdere medewerkers toegevoegd worden. Van een medewerker worden enkele basisgegevens geregistreerd, zoals naam, geslacht en e-mailadres. Vervolgens kan er automatisch een wachtwoord naar het opgegeven e-mailadres verstuurd worden, waarmee de medewerker kan inloggen op zijn eigen omgeving op de klantenwebsite om geregistreerde boekingen in te zien e.d.

Wederverkopers en productfeeds

Het is mogelijk productfeeds aan een wederverkoper te koppelen. De locatie van de gekoppelde productfeed(s) kan de wederverkoper in het eigen domein op de klantenwebsite inzien en gebruiken. De gekoppelde productfeeds houden rekening met het gekoppelde productaanbod aan de wederverkoper. Producten die niet verkocht mogen worden, worden in de productfeed niet naar voren gehaald.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief