Wederverkopers

Gegevens wederverkopers registreren

Het is mogelijk om wederverkopers te onderhouden. Per wederverkoper kan diverse informatie worden onderhouden, onder meer: NAW gegevens, gekoppelde wederverkopergroep, branchenummer (bv. ANVR nummer), wel / geen communicatie via wederverkoper en het IP-adres. Een wederverkoper is bijvoorbeeld een reisbureau in Amsterdam. Vanuit een wederverkoper kan direct een boeking aangemaakt worden, waarna de wederverkoper direct aan de boeking wordt gekoppeld.

Het is mogelijk om in één keer het volledige reisaanbod aan een wederverkoper te koppelen, dan wel te ontkoppelen. Ook kan in één keer het reisaanbod overgenomen worden van een andere wederverkoper. Het reisaanbod waar de wederverkoper aan gekoppeld is, bepaalt welk reisaanbod verkocht mag worden door de betreffende wederverkoper.

Medewerkers toevoegen

Bij een wederverkopers kunnen één of meerdere medewerkers toegevoegd worden. Van een medewerker worden enkele basisgegevens geregistreerd, zoals naam, geslacht en e-mailadres. Vervolgens kan er automatisch een wachtwoord naar het opgegeven e-mailadres verstuurd worden, waarmee de medewerker kan inloggen op zijn eigen omgeving op de klantenwebsite om geregistreerde boekingen in te zien e.d.

Wederverkopers en productfeeds

Het is mogelijk productfeeds aan een wederverkoper te koppelen. De locatie van de gekoppelde productfeed(s) kan de wederverkoper in het eigen domein op de klantenwebsite inzien en gebruiken. De gekoppelde productfeeds houden rekening met het gekoppelde productaanbod aan de wederverkoper. Producten die niet verkocht mogen worden, worden in de productfeed niet naar voren gehaald.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief