Wederverkopers

Gegevens wederverkopers registreren

Het is mogelijk om wederverkopers te onderhouden. Per wederverkoper kan diverse informatie worden onderhouden, onder meer: NAW gegevens, gekoppelde wederverkopergroep, branchenummer (bv. ANVR nummer), wel / geen communicatie via wederverkoper en het IP-adres. Een wederverkoper is bijvoorbeeld een reisbureau in Amsterdam. Vanuit een wederverkoper kan direct een boeking aangemaakt worden, waarna de wederverkoper direct aan de boeking wordt gekoppeld.

Het is mogelijk om in één keer het volledige reisaanbod aan een wederverkoper te koppelen, dan wel te ontkoppelen. Ook kan in één keer het reisaanbod overgenomen worden van een andere wederverkoper. Het reisaanbod waar de wederverkoper aan gekoppeld is, bepaalt welk reisaanbod verkocht mag worden door de betreffende wederverkoper.

Medewerkers toevoegen

Bij een wederverkopers kunnen één of meerdere medewerkers toegevoegd worden. Van een medewerker worden enkele basisgegevens geregistreerd, zoals naam, geslacht en e-mailadres. Vervolgens kan er automatisch een wachtwoord naar het opgegeven e-mailadres verstuurd worden, waarmee de medewerker kan inloggen op zijn eigen omgeving op de klantenwebsite om geregistreerde boekingen in te zien e.d.

Wederverkopers en productfeeds

Het is mogelijk productfeeds aan een wederverkoper te koppelen. De locatie van de gekoppelde productfeed(s) kan de wederverkoper in het eigen domein op de klantenwebsite inzien en gebruiken. De gekoppelde productfeeds houden rekening met het gekoppelde productaanbod aan de wederverkoper. Producten die niet verkocht mogen worden, worden in de productfeed niet naar voren gehaald.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief