Reisprogramma en maatwerk offerte

Via het reisprogramma kan, eventueel op maat, een dag tot dag programma op de boeking geplaatst worden.

Het reisprogramma kan op maat gemaakt worden of er kan een reisprogramma opgehaald en aangepast worden. Het reisprogramma kan uit tekst, afbeeldingen, gekoppelde accommodaties en highlights/excursies bestaan. Het reisprogramma kan in een offerte opgenomen worden. Met ons reisprogramma kan efficiënt een reisprogramma opgebouwd worden en aan de klant gepresenteerd worden.

Hoe werkt het?

Offerte opbouwen

1

De offerte wordt opgebouwd om tot de gewenste reisduur te komen. Indien gewenst kunnen arrangementen of bouwstenen op de boeking geplaatst worden welke al een dagprogramma aan zich gekoppeld hebben.

2

Reisprogramma ophalen

Het eventueel aanwezige reisprogramma wordt opgehaald en voor de ontbrekende dagen worden lege reisprogramma’s aangemaakt.

Aan te passen naar wens

3

U vult of past de reisprogramma’s aan naar wens door teksten, afbeeldingen, accommodaties & highlights/excursies aan het reisprogramma toe te voegen of door deze aan te passen. Eventueel kunt u ook de volgorde van de reeds aanwezige reisprogramma’s aanpassen.

4

Een offerte op maat

Zodra het reisprogramma af is verstuurd u deze in de vorm van een offerte aan de klanten.

Nieuws

Verbouwing kantoor
Na 11 jaar vonden wij het tijd voor een nieuwe indeling van ons pand en ook een nieuwe frisse look.
Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de verbouwing te realiseren en wij zijn dan ook trots dat het is gelukt.
Een aantal keren hebben wij wat geschoven met de afdelingen zodat er gewoon doorgewerkt kon worden en ook de verbouwing kon plaats...
Feiten eerste half jaar 2018
Wij vinden het leuk om een aantal feiten met jullie te delen over het eerste half jaar van 2018.

Dit eerste half jaar zijn door onze klanten in totaal 81.080 boekingen in ons backoffice systeem gemaakt. Maar liefst één klant was goed voor 15.437 boekingen.

Het gemiddeld aantal boekingen per klant, zit op 795 boekingen over di...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief