Reisprogramma en maatwerk offerte

Via het reisprogramma kan, eventueel op maat, een dag tot dag programma op de boeking geplaatst worden.

Het reisprogramma kan op maat gemaakt worden of er kan een reisprogramma opgehaald en aangepast worden. Het reisprogramma kan uit tekst, afbeeldingen, gekoppelde accommodaties en highlights/excursies bestaan. Het reisprogramma kan in een offerte opgenomen worden. Met ons reisprogramma kan efficiënt een reisprogramma opgebouwd worden en aan de klant gepresenteerd worden.

Hoe werkt het?

Offerte opbouwen

1

De offerte wordt opgebouwd om tot de gewenste reisduur te komen. Indien gewenst kunnen arrangementen of bouwstenen op de boeking geplaatst worden welke al een dagprogramma aan zich gekoppeld hebben.

2

Reisprogramma ophalen

Het eventueel aanwezige reisprogramma wordt opgehaald en voor de ontbrekende dagen worden lege reisprogramma’s aangemaakt.

Aan te passen naar wens

3

U vult of past de reisprogramma’s aan naar wens door teksten, afbeeldingen, accommodaties & highlights/excursies aan het reisprogramma toe te voegen of door deze aan te passen. Eventueel kunt u ook de volgorde van de reeds aanwezige reisprogramma’s aanpassen.

4

Een offerte op maat

Zodra het reisprogramma af is verstuurd u deze in de vorm van een offerte aan de klanten.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief