Reisprogramma en maatwerk offerte

Via het reisprogramma kan, eventueel op maat, een dag tot dag programma op de boeking geplaatst worden.

Het reisprogramma kan op maat gemaakt worden of er kan een reisprogramma opgehaald en aangepast worden. Het reisprogramma kan uit tekst, afbeeldingen, gekoppelde accommodaties en highlights/excursies bestaan. Het reisprogramma kan in een offerte opgenomen worden. Met ons reisprogramma kan efficiënt een reisprogramma opgebouwd worden en aan de klant gepresenteerd worden.

Hoe werkt het?

Offerte opbouwen

1

De offerte wordt opgebouwd om tot de gewenste reisduur te komen. Indien gewenst kunnen arrangementen of bouwstenen op de boeking geplaatst worden welke al een dagprogramma aan zich gekoppeld hebben.

2

Reisprogramma ophalen

Het eventueel aanwezige reisprogramma wordt opgehaald en voor de ontbrekende dagen worden lege reisprogramma’s aangemaakt.

Aan te passen naar wens

3

U vult of past de reisprogramma’s aan naar wens door teksten, afbeeldingen, accommodaties & highlights/excursies aan het reisprogramma toe te voegen of door deze aan te passen. Eventueel kunt u ook de volgorde van de reeds aanwezige reisprogramma’s aanpassen.

4

Een offerte op maat

Zodra het reisprogramma af is verstuurd u deze in de vorm van een offerte aan de klanten.

Nieuws

Groot project met onze klant Campers Down Under is afgerond
De afgelopen maanden hebben wij met een heel team hard gewerkt aan de maatwerkmodule voor Campers Down Under en wij zijn uiteraard trots dat wij onderstaande terugkoppeling hebben gekregen van Karin Kramer directeur / eigenaar van Campers Down
Maatwerk-applicatie I-calender voor Ilios Reizen ontwikkeld
Ilios Reizen werkt met veel kleinschalige accommodaties samen en kwam daarom met de vraag of het mogelijk was om I-calender te koppelen aan het backoffice systeem. Dit, om de beschikbaarheid van deze accommodaties te automatiseren. Niet de specifieke aantallen, maar beschikbaar of niet beschikbaar.

Middels I-calender wordt de voorraad van een kleine accommodatie bepaald.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief