Brochure aanvraagacties

Actie na brochureaanvragen

Wanneer een brochureaanvraag in het systeem of via de klantenwebsite wordt geregistreerd, wordt er ook direct een brochure actie aangemaakt. Een brochure actie kan bijvoorbeeld zijn dat er na een X aantal dagen na printdatum contact wordt opgenomen met de klant. Met behulp van de brochure acties kan het contactmoment met de klant worden gestructureerd.

Lijst met brochureaanvraag acties

Alle brochure acties worden in een lijst weergegeven, die onder meer uitgefilterd kan worden op actiestatus, printdatum en brochure. Vanuit de lijst kan de actiestatus van één of meerdere brochure acties tegelijk aangepast worden.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief