Brochure aanvraagacties

Actie na brochureaanvragen

Wanneer een brochureaanvraag in het systeem of via de klantenwebsite wordt geregistreerd, wordt er ook direct een brochure actie aangemaakt. Een brochure actie kan bijvoorbeeld zijn dat er na een X aantal dagen na printdatum contact wordt opgenomen met de klant. Met behulp van de brochure acties kan het contactmoment met de klant worden gestructureerd.

Lijst met brochureaanvraag acties

Alle brochure acties worden in een lijst weergegeven, die onder meer uitgefilterd kan worden op actiestatus, printdatum en brochure. Vanuit de lijst kan de actiestatus van één of meerdere brochure acties tegelijk aangepast worden.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief