Marketingrapporten

Diverse marketingrapporten

Van de marketinguitingen die vanuit het systeem worden uitgevoerd, kunnen uiteraard marketingrapporten worden opgevraagd. Zo kan de respons van de uitingen gemeten worden.

Rapport aantal in- en uitschrijvingen nieuwsbrief

Zo is het mogelijk om met één druk op de knop informatie op te vragen van het aantal in- en uitschrijvingen per nieuwsbrief per gewenste periode.

Rapport klantherkomsten

Naast het aantal nieuwsbriefinschrijvingen kan ook informatie opgevraagd worden van de klant herkomsten. Er worden aantallen getoond per klantherkomst, die tevens uitgefilterd kunnen worden op registratiedatum. Dit kan handig zijn wanneer er een advertentie in een krant is geplaatst en de klantherkomst ‘Advertentie krant’ is aangemaakt. Er kan dan opgevraagd worden hoeveel nieuwe klanten er n.a.v. de advertentie zijn geregistreerd binnen het systeem.

Rapport boekingsherkomsten

Ditzelfde geldt voor de nieuwe boekingen. Ook hiervan kan opgevraagd worden wat de herkomst van de klanten is die de boeking gemaakt hebben. Bij het inzien van een rapport herkomst op boekingen kan bekeken worden wat het totale boekingsbedrag is van een bepaalde herkomst in een bepaalde periode. Dit kan verder uitgefilterd worden op boekingsstatus.

Rapport brochureaanvragen

Naast bovenstaande rapporten kan ook een marketingrapport opgevraagd worden van het aantal aangevraagde brochures per periode.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief