Marketingrapporten

Diverse marketingrapporten

Van de marketinguitingen die vanuit het systeem worden uitgevoerd, kunnen uiteraard marketingrapporten worden opgevraagd. Zo kan de respons van de uitingen gemeten worden.

Rapport aantal in- en uitschrijvingen nieuwsbrief

Zo is het mogelijk om met één druk op de knop informatie op te vragen van het aantal in- en uitschrijvingen per nieuwsbrief per gewenste periode.

Rapport klantherkomsten

Naast het aantal nieuwsbriefinschrijvingen kan ook informatie opgevraagd worden van de klant herkomsten. Er worden aantallen getoond per klantherkomst, die tevens uitgefilterd kunnen worden op registratiedatum. Dit kan handig zijn wanneer er een advertentie in een krant is geplaatst en de klantherkomst ‘Advertentie krant’ is aangemaakt. Er kan dan opgevraagd worden hoeveel nieuwe klanten er n.a.v. de advertentie zijn geregistreerd binnen het systeem.

Rapport boekingsherkomsten

Ditzelfde geldt voor de nieuwe boekingen. Ook hiervan kan opgevraagd worden wat de herkomst van de klanten is die de boeking gemaakt hebben. Bij het inzien van een rapport herkomst op boekingen kan bekeken worden wat het totale boekingsbedrag is van een bepaalde herkomst in een bepaalde periode. Dit kan verder uitgefilterd worden op boekingsstatus.

Rapport brochureaanvragen

Naast bovenstaande rapporten kan ook een marketingrapport opgevraagd worden van het aantal aangevraagde brochures per periode.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief