Marketingrapporten

Diverse marketingrapporten

Van de marketinguitingen die vanuit het systeem worden uitgevoerd, kunnen uiteraard marketingrapporten worden opgevraagd. Zo kan de respons van de uitingen gemeten worden.

Rapport aantal in- en uitschrijvingen nieuwsbrief

Zo is het mogelijk om met één druk op de knop informatie op te vragen van het aantal in- en uitschrijvingen per nieuwsbrief per gewenste periode.

Rapport klantherkomsten

Naast het aantal nieuwsbriefinschrijvingen kan ook informatie opgevraagd worden van de klant herkomsten. Er worden aantallen getoond per klantherkomst, die tevens uitgefilterd kunnen worden op registratiedatum. Dit kan handig zijn wanneer er een advertentie in een krant is geplaatst en de klantherkomst ‘Advertentie krant’ is aangemaakt. Er kan dan opgevraagd worden hoeveel nieuwe klanten er n.a.v. de advertentie zijn geregistreerd binnen het systeem.

Rapport boekingsherkomsten

Ditzelfde geldt voor de nieuwe boekingen. Ook hiervan kan opgevraagd worden wat de herkomst van de klanten is die de boeking gemaakt hebben. Bij het inzien van een rapport herkomst op boekingen kan bekeken worden wat het totale boekingsbedrag is van een bepaalde herkomst in een bepaalde periode. Dit kan verder uitgefilterd worden op boekingsstatus.

Rapport brochureaanvragen

Naast bovenstaande rapporten kan ook een marketingrapport opgevraagd worden van het aantal aangevraagde brochures per periode.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief