Marketingrapporten

Diverse marketingrapporten

Van de marketinguitingen die vanuit TRIP worden uitgevoerd, kunnen uiteraard marketingrapporten worden opgevraagd. Zo kan de respons van de uitingen gemeten worden.

Rapport aantal in- en uitschrijvingen nieuwsbrief

Zo is het mogelijk om met één druk op de knop informatie op te vragen van het aantal in- en uitschrijvingen per nieuwsbrief per gewenste periode.

Rapport klantherkomsten

Naast het aantal nieuwsbriefinschrijvingen kan ook informatie opgevraagd worden van de klant herkomsten. Er worden aantallen getoond per klantherkomst, die tevens uitgefilterd kunnen worden op registratiedatum. Dit kan handig zijn wanneer er een advertentie in een krant is geplaatst en de klantherkomst ‘Advertentie krant’ is aangemaakt. Er kan dan opgevraagd worden hoeveel nieuwe klanten er n.a.v. de advertentie zijn geregistreerd binnen TRIP.

Rapport boekingsherkomsten

Ditzelfde geldt voor de nieuwe boekingen. Ook hiervan kan opgevraagd worden wat de herkomst van de klanten is die de boeking gemaakt hebben. Bij het inzien van een rapport herkomst op boekingen kan bekeken worden wat het totale boekingsbedrag is van een bepaalde herkomst in een bepaalde periode. Dit kan verder uitgefilterd worden op boekingsstatus.

Rapport brochureaanvragen

Naast bovenstaande rapporten kan ook een marketingrapport opgevraagd worden van het aantal aangevraagde brochures per periode.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief