Marketingrapporten

Diverse marketingrapporten

Van de marketinguitingen die vanuit het systeem worden uitgevoerd, kunnen uiteraard marketingrapporten worden opgevraagd. Zo kan de respons van de uitingen gemeten worden.

Rapport aantal in- en uitschrijvingen nieuwsbrief

Zo is het mogelijk om met één druk op de knop informatie op te vragen van het aantal in- en uitschrijvingen per nieuwsbrief per gewenste periode.

Rapport klantherkomsten

Naast het aantal nieuwsbriefinschrijvingen kan ook informatie opgevraagd worden van de klant herkomsten. Er worden aantallen getoond per klantherkomst, die tevens uitgefilterd kunnen worden op registratiedatum. Dit kan handig zijn wanneer er een advertentie in een krant is geplaatst en de klantherkomst ‘Advertentie krant’ is aangemaakt. Er kan dan opgevraagd worden hoeveel nieuwe klanten er n.a.v. de advertentie zijn geregistreerd binnen het systeem.

Rapport boekingsherkomsten

Ditzelfde geldt voor de nieuwe boekingen. Ook hiervan kan opgevraagd worden wat de herkomst van de klanten is die de boeking gemaakt hebben. Bij het inzien van een rapport herkomst op boekingen kan bekeken worden wat het totale boekingsbedrag is van een bepaalde herkomst in een bepaalde periode. Dit kan verder uitgefilterd worden op boekingsstatus.

Rapport brochureaanvragen

Naast bovenstaande rapporten kan ook een marketingrapport opgevraagd worden van het aantal aangevraagde brochures per periode.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief