Nieuwsbriefinschrijvingen

Nieuwsbriefinschrijvingen registreren

Zowel via het systeem als via de klantenwebsite kunnen nieuwsbriefinschrijvingen geregistreerd worden. De lijst met nieuwsbriefinschrijvingen kan gefilterd worden op onder meer inschrijfdatum periode, e-mailadres en type nieuwsbrief. Voor de nieuwsbriefinschrijvingen hoeft alleen een e-mailadres geregistreerd te worden en kan eventueel het geslacht en de naam van de klant worden genoteerd.

Het is mogelijk om een selectie nieuwsbriefinschrijvingen van een bepaalde nieuwsbrief in één keer te verhuizen naar een andere nieuwsbrief.

Nieuwsbriefinschrijvingen exporteren

Het is mogelijk informatie van nieuwsbrief te exporteren naar csv / Excel (zie export definities). Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden indien je een mail wenst te versturen vanuit een ander programma.

Bevestiging nieuwsbriefinschrijvingen

Per nieuwsbriefinschrijving kan aangegeven worden of de inschrijving door de klant wel / niet bevestigd dient te worden. Wanneer een nieuwsbriefinschrijving bevestigd moet worden, ontvangt de klant een e-mail op het ingevoerde e-mailadres om de inschrijving te activeren.

Beëindigde nieuwsbriefinschrijvingen

In de lijst met nieuwsbriefinschrijvingen kan ook in één oogopslag bekeken worden welke nieuwsbriefinschrijvingen inmiddels weer beëindigd zijn. Natuurlijk kan een inschrijving zowel via 1TIS, als via de klantenwebsite beëindigd worden.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief