Nieuwsbriefinschrijvingen

Nieuwsbriefinschrijvingen registreren

Zowel via het systeem als via de klantenwebsite kunnen nieuwsbriefinschrijvingen geregistreerd worden. De lijst met nieuwsbriefinschrijvingen kan gefilterd worden op onder meer inschrijfdatum periode, e-mailadres en type nieuwsbrief. Voor de nieuwsbriefinschrijvingen hoeft alleen een e-mailadres geregistreerd te worden en kan eventueel het geslacht en de naam van de klant worden genoteerd.

Het is mogelijk om een selectie nieuwsbriefinschrijvingen van een bepaalde nieuwsbrief in één keer te verhuizen naar een andere nieuwsbrief.

Nieuwsbriefinschrijvingen exporteren

Het is mogelijk informatie van nieuwsbrief te exporteren naar csv / Excel (zie export definities). Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden indien je een mail wenst te versturen vanuit een ander programma.

Bevestiging nieuwsbriefinschrijvingen

Per nieuwsbriefinschrijving kan aangegeven worden of de inschrijving door de klant wel / niet bevestigd dient te worden. Wanneer een nieuwsbriefinschrijving bevestigd moet worden, ontvangt de klant een e-mail op het ingevoerde e-mailadres om de inschrijving te activeren.

Beëindigde nieuwsbriefinschrijvingen

In de lijst met nieuwsbriefinschrijvingen kan ook in één oogopslag bekeken worden welke nieuwsbriefinschrijvingen inmiddels weer beëindigd zijn. Natuurlijk kan een inschrijving zowel via 1TIS, als via de klantenwebsite beëindigd worden.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief