Nieuwsbriefinschrijvingen

Nieuwsbriefinschrijvingen registreren

Zowel via het systeem als via de klantenwebsite kunnen nieuwsbriefinschrijvingen geregistreerd worden. De lijst met nieuwsbriefinschrijvingen kan gefilterd worden op onder meer inschrijfdatum periode, e-mailadres en type nieuwsbrief. Voor de nieuwsbriefinschrijvingen hoeft alleen een e-mailadres geregistreerd te worden en kan eventueel het geslacht en de naam van de klant worden genoteerd.

Het is mogelijk om een selectie nieuwsbriefinschrijvingen van een bepaalde nieuwsbrief in één keer te verhuizen naar een andere nieuwsbrief.

Nieuwsbriefinschrijvingen exporteren

Het is mogelijk informatie van nieuwsbrief te exporteren naar csv / Excel (zie export definities). Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden indien je een mail wenst te versturen vanuit een ander programma.

Bevestiging nieuwsbriefinschrijvingen

Per nieuwsbriefinschrijving kan aangegeven worden of de inschrijving door de klant wel / niet bevestigd dient te worden. Wanneer een nieuwsbriefinschrijving bevestigd moet worden, ontvangt de klant een e-mail op het ingevoerde e-mailadres om de inschrijving te activeren.

Beëindigde nieuwsbriefinschrijvingen

In de lijst met nieuwsbriefinschrijvingen kan ook in één oogopslag bekeken worden welke nieuwsbriefinschrijvingen inmiddels weer beëindigd zijn. Natuurlijk kan een inschrijving zowel via TRIP, als via de klantenwebsite beëindigd worden.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief