Nieuwsbriefinschrijvingen

Nieuwsbriefinschrijvingen registreren

Zowel via het systeem als via de klantenwebsite kunnen nieuwsbriefinschrijvingen geregistreerd worden. De lijst met nieuwsbriefinschrijvingen kan gefilterd worden op onder meer inschrijfdatum periode, e-mailadres en type nieuwsbrief. Voor de nieuwsbriefinschrijvingen hoeft alleen een e-mailadres geregistreerd te worden en kan eventueel het geslacht en de naam van de klant worden genoteerd.

Het is mogelijk om een selectie nieuwsbriefinschrijvingen van een bepaalde nieuwsbrief in één keer te verhuizen naar een andere nieuwsbrief.

Nieuwsbriefinschrijvingen exporteren

Het is mogelijk informatie van nieuwsbrief te exporteren naar csv / Excel (zie export definities). Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden indien je een mail wenst te versturen vanuit een ander programma.

Bevestiging nieuwsbriefinschrijvingen

Per nieuwsbriefinschrijving kan aangegeven worden of de inschrijving door de klant wel / niet bevestigd dient te worden. Wanneer een nieuwsbriefinschrijving bevestigd moet worden, ontvangt de klant een e-mail op het ingevoerde e-mailadres om de inschrijving te activeren.

Beëindigde nieuwsbriefinschrijvingen

In de lijst met nieuwsbriefinschrijvingen kan ook in één oogopslag bekeken worden welke nieuwsbriefinschrijvingen inmiddels weer beëindigd zijn. Natuurlijk kan een inschrijving zowel via 1TIS, als via de klantenwebsite beëindigd worden.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief