Nieuwsbriefinschrijvingen

Nieuwsbriefinschrijvingen registreren

Zowel via het systeem als via de klantenwebsite kunnen nieuwsbriefinschrijvingen geregistreerd worden. De lijst met nieuwsbriefinschrijvingen kan gefilterd worden op onder meer inschrijfdatum periode, e-mailadres en type nieuwsbrief. Voor de nieuwsbriefinschrijvingen hoeft alleen een e-mailadres geregistreerd te worden en kan eventueel het geslacht en de naam van de klant worden genoteerd.

Het is mogelijk om een selectie nieuwsbriefinschrijvingen van een bepaalde nieuwsbrief in één keer te verhuizen naar een andere nieuwsbrief.

Nieuwsbriefinschrijvingen exporteren

Het is mogelijk informatie van nieuwsbrief te exporteren naar csv / Excel (zie export definities). Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden indien je een mail wenst te versturen vanuit een ander programma.

Bevestiging nieuwsbriefinschrijvingen

Per nieuwsbriefinschrijving kan aangegeven worden of de inschrijving door de klant wel / niet bevestigd dient te worden. Wanneer een nieuwsbriefinschrijving bevestigd moet worden, ontvangt de klant een e-mail op het ingevoerde e-mailadres om de inschrijving te activeren.

Beëindigde nieuwsbriefinschrijvingen

In de lijst met nieuwsbriefinschrijvingen kan ook in één oogopslag bekeken worden welke nieuwsbriefinschrijvingen inmiddels weer beëindigd zijn. Natuurlijk kan een inschrijving zowel via 1TIS, als via de klantenwebsite beëindigd worden.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief