Proces

ProcesVia deze module worden allerlei processen binnen het systeem gewaarborgd. Zo is het mogelijk om documenten te onderhouden, te genereren, te mailen en op te slaan. In deze module kunnen zonder veel moeite rapportsjablonen onderhouden worden, waarmee de inhoud van onder meer facturen en reisbescheiden bepaald kan worden met behulp van xml.

Daarnaast kunnen actietypen worden geregistreerd, waarmee vervolgacties op een boeking eenvoudig (automatisch) kunnen worden verwerkt. Er wordt door middel van een uitvoermethode bepaald hoe de verschillende actietypen zich gedragen. Denk bij deze vervolgacties bijvoorbeeld aan het versturen van reisbescheiden, enquêtes of een e-mail op de dag dat de klant terugkomst van vakantie. Maar ook zaken als het automatisch versturen van betalingsherinneringen en het releasen van allotment zijn acties die eenvoudig in te stellen zijn.

Op dit niveau kan ook bepaald worden welke talen er gebruikt kunnen worden in het systeem. Daarnaast zijn er zogenaamde basis teksttypen te onderhouden, waarmee standaard teksten voor versturing van mails binnen de software kunnen worden onderhouden.

Daarnaast kunnen exportdefinities onderhouden worden. Middels exportdefinities kan je gewenste gegevens vanuit het systeem exporteren naar csv / Excel. Deze exportdefinities kunnen aangeroepen worden vanuit diverse plekken uit de applicatie.

Ten slotte is het mogelijk taakschema’s te onderhouden, waarmee bepaald kan worden welke taken via een vast schema en met een bepaalde interval automatisch en zonder uw tussenkomst uitgevoerd dienen te worden in het systeem.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief