Proces

ProcesVia deze module worden allerlei processen binnen het systeem gewaarborgd. Zo is het mogelijk om documenten te onderhouden, te genereren, te mailen en op te slaan. In deze module kunnen zonder veel moeite rapportsjablonen onderhouden worden, waarmee de inhoud van onder meer facturen en reisbescheiden bepaald kan worden met behulp van xml.

Daarnaast kunnen actietypen worden geregistreerd, waarmee vervolgacties op een boeking eenvoudig (automatisch) kunnen worden verwerkt. Er wordt door middel van een uitvoermethode bepaald hoe de verschillende actietypen zich gedragen. Denk bij deze vervolgacties bijvoorbeeld aan het versturen van reisbescheiden, enquêtes of een e-mail op de dag dat de klant terugkomst van vakantie. Maar ook zaken als het automatisch versturen van betalingsherinneringen en het releasen van allotment zijn acties die eenvoudig in te stellen zijn.

Op dit niveau kan ook bepaald worden welke talen er gebruikt kunnen worden in het systeem. Daarnaast zijn er zogenaamde basis teksttypen te onderhouden, waarmee standaard teksten voor versturing van mails binnen de software kunnen worden onderhouden.

Daarnaast kunnen exportdefinities onderhouden worden. Middels exportdefinities kan je gewenste gegevens vanuit het systeem exporteren naar csv / Excel. Deze exportdefinities kunnen aangeroepen worden vanuit diverse plekken uit de applicatie.

Ten slotte is het mogelijk taakschema’s te onderhouden, waarmee bepaald kan worden welke taken via een vast schema en met een bepaalde interval automatisch en zonder uw tussenkomst uitgevoerd dienen te worden in het systeem.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief