Proces

ProcesVia deze module worden allerlei processen binnen het systeem gewaarborgd. Zo is het mogelijk om documenten te onderhouden, te genereren, te mailen en op te slaan. In deze module kunnen zonder veel moeite rapportsjablonen onderhouden worden, waarmee de inhoud van onder meer facturen en reisbescheiden bepaald kan worden met behulp van xml.

Daarnaast kunnen actietypen worden geregistreerd, waarmee vervolgacties op een boeking eenvoudig (automatisch) kunnen worden verwerkt. Er wordt door middel van een uitvoermethode bepaald hoe de verschillende actietypen zich gedragen. Denk bij deze vervolgacties bijvoorbeeld aan het versturen van reisbescheiden, enquêtes of een e-mail op de dag dat de klant terugkomst van vakantie. Maar ook zaken als het automatisch versturen van betalingsherinneringen en het releasen van allotment zijn acties die eenvoudig in te stellen zijn.

Op dit niveau kan ook bepaald worden welke talen er gebruikt kunnen worden in het systeem. Daarnaast zijn er zogenaamde basis teksttypen te onderhouden, waarmee standaard teksten voor versturing van mails binnen de software kunnen worden onderhouden.

Daarnaast kunnen exportdefinities onderhouden worden. Middels exportdefinities kan je gewenste gegevens vanuit het systeem exporteren naar csv / Excel. Deze exportdefinities kunnen aangeroepen worden vanuit diverse plekken uit de applicatie.

Ten slotte is het mogelijk taakschema’s te onderhouden, waarmee bepaald kan worden welke taken via een vast schema en met een bepaalde interval automatisch en zonder uw tussenkomst uitgevoerd dienen te worden in het systeem.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief