Proces

ProcesVia deze module worden allerlei processen binnen het systeem gewaarborgd. Zo is het mogelijk om documenten te onderhouden, te genereren, te mailen en op te slaan. In deze module kunnen zonder veel moeite rapportsjablonen onderhouden worden, waarmee de inhoud van onder meer facturen en reisbescheiden bepaald kan worden met behulp van xml.

Daarnaast kunnen actietypen worden geregistreerd, waarmee vervolgacties op een boeking eenvoudig (automatisch) kunnen worden verwerkt. Er wordt door middel van een uitvoermethode bepaald hoe de verschillende actietypen zich gedragen. Denk bij deze vervolgacties bijvoorbeeld aan het versturen van reisbescheiden, enquêtes of een e-mail op de dag dat de klant terugkomst van vakantie. Maar ook zaken als het automatisch versturen van betalingsherinneringen en het releasen van allotment zijn acties die eenvoudig in te stellen zijn.

Op dit niveau kan ook bepaald worden welke talen er gebruikt kunnen worden in het systeem. Daarnaast zijn er zogenaamde basis teksttypen te onderhouden, waarmee standaard teksten voor versturing van mails binnen de software kunnen worden onderhouden.

Daarnaast kunnen exportdefinities onderhouden worden. Middels exportdefinities kan je gewenste gegevens vanuit het systeem exporteren naar csv / Excel. Deze exportdefinities kunnen aangeroepen worden vanuit diverse plekken uit de applicatie.

Ten slotte is het mogelijk taakschema’s te onderhouden, waarmee bepaald kan worden welke taken via een vast schema en met een bepaalde interval automatisch en zonder uw tussenkomst uitgevoerd dienen te worden in het systeem.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief