Basiswebsitecontent

Homepage content onderhouden

De basiswebsitecontent bestaat uit content voor de homepage en banner content. De homepage content wordt tevens ingevoerd zoals alle andere content in 1TIS. Zie voor meer informatie over content het onderdeel content items bij de module Content.

Banner content onderhouden

Hetzelfde geldt voor de banner content. Deze banner content wordt tevens ingevoerd met behulp van content items. Hier worden de juiste afbeeldingen (banners) aan gekoppeld met een juiste contentcategorie. Vervolgens kunnen de banners op de gewenste manier op de klantenwebsite getoond worden.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief