Basiswebsitecontent

Homepage content onderhouden

De basiswebsitecontent bestaat uit content voor de homepage en banner content. De homepage content wordt tevens ingevoerd zoals alle andere content in 1TIS. Zie voor meer informatie over content het onderdeel content items bij de module Content.

Banner content onderhouden

Hetzelfde geldt voor de banner content. Deze banner content wordt tevens ingevoerd met behulp van content items. Hier worden de juiste afbeeldingen (banners) aan gekoppeld met een juiste contentcategorie. Vervolgens kunnen de banners op de gewenste manier op de klantenwebsite getoond worden.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief