Webteksttypen

Standaardteksten website

Er zijn een aantal standaard teksten die op de klantenwebsite getoond worden, die geen onderdeel zijn van een webpagina en daarmee ook niet kunnen worden opgenomen bij teksten van een webpagina. Voor meer informatie over webpagina’s verwijzen wij u naar het onderdeel Webpagina’s binnen deze module.

Webteksttypen onderhouden

De standaardteksten worden onderhouden binnen de webteksttypen. Het is niet mogelijk om nieuwe webteksttypen toe te voegen. Het is mogelijk om vervangingen te gebruiken voor de teksten, zoals bijvoorbeeld de aanhef. Een voorbeeld van een webteksttype is de inhoud en het onderwerp van de automatische e-mails die verstuurd worden n.a.v. een boeking, aanvraag brochure of een enquêteversturing. Alle webteksttypen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Buttons website

Er zijn ook diverse buttons te onderhouden, die op de klantenwebsite op diverse plaatsen getoond worden. De teksten op deze buttons zijn meertalig te onderhouden. Denk bij deze buttons aan knoppen als ´verder´, ´verfijn zoeken´, e.d.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief