Webteksttypen

Standaardteksten website

Er zijn een aantal standaard teksten die op de klantenwebsite getoond worden, die geen onderdeel zijn van een webpagina en daarmee ook niet kunnen worden opgenomen bij teksten van een webpagina. Voor meer informatie over webpagina’s verwijzen wij u naar het onderdeel Webpagina’s binnen deze module.

Webteksttypen onderhouden

De standaardteksten worden onderhouden binnen de webteksttypen. Het is niet mogelijk om nieuwe webteksttypen toe te voegen. Het is mogelijk om vervangingen te gebruiken voor de teksten, zoals bijvoorbeeld de aanhef. Een voorbeeld van een webteksttype is de inhoud en het onderwerp van de automatische e-mails die verstuurd worden n.a.v. een boeking, aanvraag brochure of een enquêteversturing. Alle webteksttypen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Buttons website

Er zijn ook diverse buttons te onderhouden, die op de klantenwebsite op diverse plaatsen getoond worden. De teksten op deze buttons zijn meertalig te onderhouden. Denk bij deze buttons aan knoppen als ´verder´, ´verfijn zoeken´, e.d.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief