Webteksttypen

Standaardteksten website

Er zijn een aantal standaard teksten die op de klantenwebsite getoond worden, die geen onderdeel zijn van een webpagina en daarmee ook niet kunnen worden opgenomen bij teksten van een webpagina. Voor meer informatie over webpagina’s verwijzen wij u naar het onderdeel Webpagina’s binnen deze module.

Webteksttypen onderhouden

De standaardteksten worden onderhouden binnen de webteksttypen. Het is niet mogelijk om nieuwe webteksttypen toe te voegen. Het is mogelijk om vervangingen te gebruiken voor de teksten, zoals bijvoorbeeld de aanhef. Een voorbeeld van een webteksttype is de inhoud en het onderwerp van de automatische e-mails die verstuurd worden n.a.v. een boeking, aanvraag brochure of een enquêteversturing. Alle webteksttypen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Buttons website

Er zijn ook diverse buttons te onderhouden, die op de klantenwebsite op diverse plaatsen getoond worden. De teksten op deze buttons zijn meertalig te onderhouden. Denk bij deze buttons aan knoppen als ´verder´, ´verfijn zoeken´, e.d.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief