Webteksttypen

Standaardteksten website

Er zijn een aantal standaard teksten die op de klantenwebsite getoond worden, die geen onderdeel zijn van een webpagina en daarmee ook niet kunnen worden opgenomen bij teksten van een webpagina. Voor meer informatie over webpagina’s verwijzen wij u naar het onderdeel Webpagina’s binnen deze module.

Webteksttypen onderhouden

De standaardteksten worden onderhouden binnen de webteksttypen. Het is niet mogelijk om nieuwe webteksttypen toe te voegen. Het is mogelijk om vervangingen te gebruiken voor de teksten, zoals bijvoorbeeld de aanhef. Een voorbeeld van een webteksttype is de inhoud en het onderwerp van de automatische e-mails die verstuurd worden n.a.v. een boeking, aanvraag brochure of een enquêteversturing. Alle webteksttypen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Buttons website

Er zijn ook diverse buttons te onderhouden, die op de klantenwebsite op diverse plaatsen getoond worden. De teksten op deze buttons zijn meertalig te onderhouden. Denk bij deze buttons aan knoppen als ´verder´, ´verfijn zoeken´, e.d.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief