Webteksttypen

Standaardteksten website

Er zijn een aantal standaard teksten die op de klantenwebsite getoond worden, die geen onderdeel zijn van een webpagina en daarmee ook niet kunnen worden opgenomen bij teksten van een webpagina. Voor meer informatie over webpagina’s verwijzen wij u naar het onderdeel Webpagina’s binnen deze module.

Webteksttypen onderhouden

De standaardteksten worden onderhouden binnen de webteksttypen. Het is niet mogelijk om nieuwe webteksttypen toe te voegen. Het is mogelijk om vervangingen te gebruiken voor de teksten, zoals bijvoorbeeld de aanhef. Een voorbeeld van een webteksttype is de inhoud en het onderwerp van de automatische e-mails die verstuurd worden n.a.v. een boeking, aanvraag brochure of een enquêteversturing. Alle webteksttypen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Buttons website

Er zijn ook diverse buttons te onderhouden, die op de klantenwebsite op diverse plaatsen getoond worden. De teksten op deze buttons zijn meertalig te onderhouden. Denk bij deze buttons aan knoppen als ´verder´, ´verfijn zoeken´, e.d.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief