Nieuwsberichten

Voor de nieuwsberichtenpagina zijn een aantal contentbloktypen aanwezig. Deze contentbloktypen tonen gekoppelde informatie aan een nieuwsbericht op de klantenwebsite bij de nieuwsberichtenpagina. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt. Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina opgevraagd kunnen worden.

Nieuwsberichtlijst

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met nieuwsberichten (met bijbehorende content) te tonen, die in 1TIS ingevoerd zijn.

Iconen

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om iconen te tonen, die in 1TIS ingevoerd zijn.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief