Vacature medewerker Sales & Marketing

1TIS is een jonge organisatie die een totaal oplossing biedt voor reisorganisaties met haar eigen ontwikkelde software 1TIS. Momenteel maken meer dan 60 reisorganisaties gebruik van deze software.

Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het inrichten van de software, het ontwikkelen van de e-commerce website(s), het onderhouden en verder ontwikkelen van websites én online marketing. Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie met een team van ongeveer 20 medewerkers. Er heerst een professionele, maar informele werksfeer. 1TIS is gevestigd in Rijswijk.

Om onze groeidoelstellingen waar te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker Sales & Marketing! Zit plannen en organiseren in jouw bloed? Ben je gedreven om deadlines te halen? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou!

Wat doe je als medewerker Sales & Marketing bij 1TIS?

- Het organizeren van gebruikersdagen, cursussen en beurzen
- Communiceren via diverse kanalen met onze klanten & prospects
- Beheer van de website
- Opzetten en beheren van diverse (online) marketing acties & campagnes
- Creëren van productbrochures, presentaties & informatie

Wat vragen wij van jou?

* Minimaal HBO denk & werk niveau
* Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
* Zelfstandigheid en assertief
* 24 tot 40 uur beschikbaar

Wat bieden wij?

* Een goed salaris, in overeenstemming met opleiding, leeftijd en ervaring
* Uitdagende werkomgeving, projecten en verantwoordelijkheden
* Doorgroeimogelijkheden

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief