Vacature medewerker Sales & Marketing

1TIS is een jonge organisatie die een totaal oplossing biedt voor reisorganisaties met haar eigen ontwikkelde software 1TIS. Momenteel maken meer dan 60 reisorganisaties gebruik van deze software.

Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het inrichten van de software, het ontwikkelen van de e-commerce website(s), het onderhouden en verder ontwikkelen van websites én online marketing. Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie met een team van ongeveer 20 medewerkers. Er heerst een professionele, maar informele werksfeer. 1TIS is gevestigd in Rijswijk.

Om onze groeidoelstellingen waar te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker Sales & Marketing! Zit plannen en organiseren in jouw bloed? Ben je gedreven om deadlines te halen? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou!

Wat doe je als medewerker Sales & Marketing bij 1TIS?

- Het organizeren van gebruikersdagen, cursussen en beurzen
- Communiceren via diverse kanalen met onze klanten & prospects
- Beheer van de website
- Opzetten en beheren van diverse (online) marketing acties & campagnes
- Creëren van productbrochures, presentaties & informatie

Wat vragen wij van jou?

* Minimaal HBO denk & werk niveau
* Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
* Zelfstandigheid en assertief
* 24 tot 40 uur beschikbaar

Wat bieden wij?

* Een goed salaris, in overeenstemming met opleiding, leeftijd en ervaring
* Uitdagende werkomgeving, projecten en verantwoordelijkheden
* Doorgroeimogelijkheden

Nieuws

De handhaving van de AVG komt dichtbij
Overal in de markt zijn bedrijven druk met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en ook dit geldt voor 1TIS.
Recent zijn alle klanten geïnformeerd over de verwerkersovereenkomst. Deze overeenkomst houdt in, dat ook wij de afspraken met klanten en leveranciers, zwart op wit op papier dienen te hebben sta...
Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief