Vacature medewerker Sales & Marketing

1TIS is een jonge organisatie die een totaal oplossing biedt voor reisorganisaties met haar eigen ontwikkelde software 1TIS. Momenteel maken meer dan 60 reisorganisaties gebruik van deze software.

Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het inrichten van de software, het ontwikkelen van de e-commerce website(s), het onderhouden en verder ontwikkelen van websites én online marketing. Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie met een team van ongeveer 20 medewerkers. Er heerst een professionele, maar informele werksfeer. 1TIS is gevestigd in Rijswijk.

Om onze groeidoelstellingen waar te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker Sales & Marketing! Zit plannen en organiseren in jouw bloed? Ben je gedreven om deadlines te halen? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou!

Wat doe je als medewerker Sales & Marketing bij 1TIS?

- Het organizeren van gebruikersdagen, cursussen en beurzen
- Communiceren via diverse kanalen met onze klanten & prospects
- Beheer van de website
- Opzetten en beheren van diverse (online) marketing acties & campagnes
- Creëren van productbrochures, presentaties & informatie

Wat vragen wij van jou?

* Minimaal HBO denk & werk niveau
* Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
* Zelfstandigheid en assertief
* 24 tot 40 uur beschikbaar

Wat bieden wij?

* Een goed salaris, in overeenstemming met opleiding, leeftijd en ervaring
* Uitdagende werkomgeving, projecten en verantwoordelijkheden
* Doorgroeimogelijkheden

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief