Evenementen en tickets

Als evenementen aanbieder stel je vaak een compleet arrangement 'op maat' voor de klant samen. Losse tickets van het evenement in combinatie met een paar nachten verblijf.

De klant kan kiezen uit diverse mogelijkheden van het ticket; eerste rang, tweede rang of derde rang. Uiteraard is het van belang dat alle prijzen in combinatie met de rangen en de datum correct in de backoffice zijn ingevoerd.
Vervolgens kun je heel makkelijk een offerte samenstellen op basis van de dag waarop de klant het evenement wil gaan bezoeken, in combinatie met de diverse ticket mogelijkheden.

De aanvullende combinaties die je wilt maken rondom hotel en vervoer bij het arrangement, zijn makkelijk samen te stellen met onze offerte module.
De hotelbeschrijvingen en de teksten over het arrangement voeg je met een paar klikken samen.

Nadat de klant de offerte heeft goedgekeurd, worden de reisbescheiden automatisch gegenereerd.

Naast jullie eigen hotelaanbod, is het ook mogelijk om deze aan te vullen met de koppeling die wij hebben met beddenbanken.

Met onze backoffice software kun je goed de voorraadbeheer van de tickets beheren. Je voert eenmalig het aantal tickets per ring op en na iedere boeking, neemt de voorraad automatisch af.

Stel dat je in de gelegenheid bent om nog meer tickets te kunnen inkopen bij een minimale voorraad, dan krijg je ook hier automatisch een melding van als dit aantal is bereikt.

Met het basispakket krijgt elke klant standaard modules die aangevuld worden met de specifieke add-ons.
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.