Wandelvakanties

Als wandelvakantie specialist heeft de klant vaak de keuze om een individuele wandelreis te boeken of te kiezen voor een groepsreis.

Vaak is de reis een vooraf samengestelde reis met vaststaande routes, die iedereen op zijn of haar tempo aflegt.
De accommodaties zijn per dag vastgelegd gedurende de hele reis. Een klant kan kiezen om wel of niet deel te nemen aan de aanvullende activiteiten tijdens de rustdagen en uiteraard dient de agent ter plaatse te weten, wat de klant heeft afgenomen.

Deze reis leg je gemakkelijk eenmalig vast in onze backoffice software, met alle bijbehorende reisbeschrijvingen en iedere individuele klant ontvangt de offerte compleet uitgewerkt met slechts één druk op de knop. Uiteraard zijn de reisbescheiden compleet voorzien met alle accommodatie beschrijvingen en de beschrijvingen van de aanvullende activiteiten.

Bij wandelvakanties kan de klant ook bagagetransfer bijboeken, waarbij de bagage van de ene accommodatie naar de volgende accommodatie wordt gebracht.

Deze mogelijkheden zijn ook allemaal doorgevoerd in onze backoffice software en worden als losse tools aangeboden.

De wandelroutes zijn van tevoren bekend en vanuit onze backoffice software ontvangt de klant de GPS coördinaten in zijn Boeking inzien pagina.
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.