Buspendels

Als buspendel aanbieder is het hebben van een goede planning van essentieel belang. Met onze backoffice software kunnen alle bussen ingepland worden per pendel.

Uiteraard is het ook van belang om een goede planning te hebben rondom de opstapplaatsen en de bijbehorende vertrektijden.
Iedere chauffeur dient de juiste chauffeurs lijsten te ontvangen, met de toewijzing van de stoelnummers per klant.

Er is vaak een keuze uit meerdere opstapplaatsen in Nederland en is er een centrale verzamelplaats waar alle bussen samenkomen. Op deze verzamelplaats gaan de klanten in de juiste bus naar hun eindbestemming. Uiteraard is het van belang dat deze exercitie vlekkeloos verloopt en zowel de klant als de chauffeur weet waar hij aan toe is.

Bij buspendels kun je vaak extra preferenties bijboeken. Bijvoorbeeld het bijboeken van een extra stoel als je alleenreizend bent. Of het bijboeken van maaltijden gedurende de reis. Al deze preferenties kun je goed verwerken met onze backoffice software.

Met onze backoffice software maak je ook een planning van de indeling van de bussen. Vaak is het mogelijk om bij boeken een vaste stoel plaats te reserveren. Welke klant heeft een Comfort Class stoel geboekt en wie bijvoorbeeld een Comfort Class Plus stoel.
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.