Fietsvakanties

Als fietsvakantie specialist biedt je vaak een vooraf samengestelde fietsvakantie aan met een vast programma. Vaak is deze reis een rondreis en zijn de accommodaties en de activiteiten per dag vastgelegd gedurende de hele reis. Een klant kan kiezen om wel of niet deel te nemen aan de aanvullende activiteiten en uiteraard dient de agent ter plaatse te weten, wat de klant heeft afgenomen.

De inschrijving voor de reis is vaak op basis van individuele deelname en wordt er op deze wijze een groep samengesteld. Waarbij een ieder de vrijheid heeft om de reis individueel of met andere deelnemers uit de groep te maken.

De fietsroutes zijn van tevoren bekend en vanuit onze backoffice software ontvangt de klant de GPS coördinaten in zijn Boeking inzien pagina.

Ook zijn de accommodaties van te voren bekend en in de reisbescheiden, staan de accommodaties uitgebreid beschreven. Deze accommodaties voer je 1 x in de backoffice in, waarna je ze voor verschillende doeleinden kunt hergebruiken.

Bij veel fietsreis aanbieders is er de mogelijkheid om fietstransport van je eigen fiets bij te boeken en anders is er de mogelijkheid om een fiets te huren. Vaak is er dan de keuze uit een E-bike, een gewone fiets of een racefiets. Al deze opties worden in het boekingsproces vanuit de backoffice getoond.

Gedurende de reis wordt je bagage van accommodatie naar accommodatie gebracht middels de optie bagagevervoer.

Met het basispakket krijgt elke klant standaard modules die aangevuld worden met de specifieke add-ons.

Met het basispakket kun je:

offertes maken
boekingen aanmaken
verkoop facturen maken
debiteurenbeheer uitvoeren
e-mailen uit het systeem
producten beheren
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.