Wintersport

Als wintersport aanbieder, weet je als geen ander, dat het best complex is achter de schermen. De pakketprijs inclusief skipas, skihuur in combinatie met een accommodatie en de buspendel dienen vlekkeloos te worden vastgelegd in je backoffice en goed getoond te worden op je website.

Stel je hebt bij een wintersportvakantie op basis van individuele inschrijving, een minimum aantal deelnemers voor een reis en deze zijn behaald, met hoeveel deelnemers is het dan commercieel interessant om de reis mee uit te breiden?
Het sturen op marge op basis van de groepsgrootte dat kan goed met onze backoffice software. Je maakt voorafgaand een calculatie op basis van een groepsgrootte en hier koppel je staffelprijzen aan.

Bij wintersport koop je vaak van te voren allotments in en uiteraard is het juiste beheer hiervan essentieel. Lukt het je nog om gedurende het wintersportseizoen extra allotments te verkrijgen, dan dienen deze weer toegevoegd te worden aan je voorraadbeheer.

Bij individuele inschrijvingen is het indelen van de appartementen altijd een aardige klus. Met onze backoffice software is dit een stuk gemakkelijker.

Ook extra opties zoals het bijboeken van skimateriaal, skilessen of een skipas gaat makkelijk in onze software. En wat te denken van kinderkortingen als deze van toepassing zijn. Ook deze dienen goed ingevoerd te zijn en uiteraard correct getoond te worden op de website.

De kunst is om alle keuzemogelijkheden en de vele flexibele tariefstellingen die er zijn, goed in de systemen te hebben staan en ook op een juiste wijze op de website te tonen.
De componenten skipas, skihuur, de accommodatie en de mogelijkheden van de buspendels zijn met onze software goed te combineren. Hierdoor is het mogelijk gemaakt, om een correcte pakketprijs per accommodatie, per reisgezelschap en vakantieperiode te tonen.

Het inplannen van reisleiders ter plaatse is makkelijk te realiseren en zo krijgt elke reisleider per reis zijn deelnemerslijsten, met alle specifieke gegevens van de individuele deelnemers.

Uiteraard kun je ook na de boeking upsell mogelijkheden aanbieden middels geautomatiseerde e-mails. Ook kun je de klant in zijn ‘mijn omgeving’ attenderen op het bijboeken van extra’s, zoals bijvoorbeeld een locker voor de ski’s, of kortingsvouchers voor een apres-ski avond.

Met het basispakket krijgt elke klant standaard modules die aangevuld worden met de specifieke add-ons.
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.